Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam sezonas 20. punkts Zviedrijā, Kalniņu nomaina pēc pirmā perioda

Rolands Eliņš

Ābolam sezonas 20. punkts Zviedrijā, Kalniņu nomaina pēc pirmā perioda
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Zviedrijā rezultatīvi turpina spēlēt Rodrigo Ābols, kurš šovakar piedalījās savas komandas vienīgo vārtu guvumā un nopelnīja sezonas 20. punktu, kas viņam ļauj atrasties Zviedrijas līgas rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā.

Čehijas līgā rezultatīvu piespēli veica Roberts Bukarts, sekmējot savas un Gunta Galviņa pārstāvētās komandas "Vitkovice" uzvaru pār "Ceske Budejovice" ar 4:2. Bukartam arī pozitīvs lietderības koeficients plus divi, trīs metieni pa vārtiem un divas soda minūtes, kamēr Galviņam statistikā veseli seši metieni. Pretinieku sastāvā Kristofers Bindulis veica vienu metienu vārtiem un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Bukarta un Galviņa komandai šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, tā ieņem sesto vietu līgā.

Savstarpēju maču aizvadīja arī Mārtiņa Dzierkala komanda "Plzen" un Roberta Mamčiča un Patrika Zabusova pārstāvētā "Zlin". Ar 2:1 uzvarēja "Plzen", bet latviešu hokejisti ar punktiem šoreiz neatzīmējās. Dzierkalam toties divi metieni un divas soda minūtes, Mamčičam pieci metieni, bet Zabusovam – viens. Visiem trim šoreiz neitrāls lietderības koeficients.

Māris Bičevskis piedalījās "Mlada Boleslav" mačā pret Jaromīra Jāgra pārstāvēto "Kladno". Jāgrs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un viņa komanda uzvarēja ar 2:1, kamēr Bičevskim divi metieni pa vārtiem.

Zviedrijā rezultatīvi turpināja spēlēt Rodrigo Ābols, kurš veica rezultatīvu piespēli pirmā perioda pēdējās sekundēs, palīdzot "Orebro" izvirzīties vadībā 1:0 pret "Brynas". Pārsvaru neizdevās nosargāt, un pēc tam papildlaikā tika zaudēts ar 1:2.

Ābolam šis bija sezonas 20. punkts (23 mačos 8+12), kas viņam ļauj ieņemt desmito vietu Zviedrijas augstākās līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Savukārt Jānis Kalniņš sāka spēli "Vaxjo" sākumsastāvā, taču pirmajā periodā ielaida divus vārtus pret "Lulea". Pēc tam otrā perioda sākumā viņš vairs laukumā neatgriezās, jo bija nomainīts. Viņa komanda pēc zaudēja papildlaikā ar 2:3.

Šveices čempionātā Denisa Smirnova pārstāvētā "Servette" ar 0:3 piekāpās "Lugano". Smirnovs nospēlēja 14:46 minūtes, kamēr Sanda Smona šoreiz Ženēvas komandas sastāvā nebija. Savukārt "Tigers" ar Ivaru Punnenovu rezervē izcīnīja lielu uzvaru (6:1) pār "Davos".

Kazahstānas čempionātā "Saryarka", ko tagad atstājis galvenais treneris Leonīds Tambijevs, ar 5:2 pārspēja "Snezhnye Barsy". Daņila Larionovs guva vārtus, kamēr Denisam Fjodoram trīs punktu spēle – vārti un divas piespēles.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-30 22:40, pirms 3 gadiem
Janka
Nav labi

  -1 [+] [-]

, 2021-11-30 22:47, pirms 3 gadiem
Kas nez Kalniņam noticis? Pēdējās 5-6 bija stabilas un labas, šogad baigi nestabils. Kluba spēles neesmu redzējis, varbūt tas pie vainas? Vai tomēr paša sniegums?

     [+] [-]

, 2021-12-01 08:31, pirms 3 gadiem
Ābolu uz NHL nākamgad! Zviedrija ir top valsts - gan jau skauti vēro.