Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Koba Jass gūst vārtus, Vasiļjevam rezultatīva piespēle

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Koba Jass gūst vārtus, Vasiļjevam rezultatīva piespēle
Koba Jass
Foto: hokejportal.sk

Ar kārtējo rezultativitātes punktu Slovākijas Ekstralīgā šovakar izcēlies Koba Jass, kura pārstāvētā "MsHK Žilina" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Trenčīnas "Duklas" hokejistus. Spēles šovakar aizvadīja arī Herberta Vasiļjeva, Ronalda Ķēniņa, Māra Jasa un Ervīna Muštukova pārstāvētie klubi.

Žilina uzvar pagarinājumā

Mača rezultātu pirmie atklāja Žilinas hokejisti, kad jau pirmā perioda astotajā minūtē vārtus guva Matejs Valāšeks. Trešdaļas turpinājumā gan "Dukla" panāca neizšķirtu, vārtus gūstot Emilam Baginam.

Otrās trešdaļas ievadā žilinieši atguva vadību, panākot 2:1. Perioda izskaņā Trenčīnas "Dukla" vēlreiz izdevās rezultātu izlīdzināt, taču tad 3:2 Žilinas labā panāca latviešu uzbrucējs Koba Jass.

Trešajā periodā Trenčīnas hokejistiem izdevās atgūt vienu vārtu deficītu, perioda otrajā pusē neizšķirtu panākot Rihardam Lelkešam. Pamatlaikā nevienai no komandām uzvaras vārtus gūt neizdevās, taču pagarinājumā to paveica Milans Drevenāks, žiliniešiem svinot uzvaru ar 4:3.

Koba Jass maču aizvadīja trešajā uzbrucēju virknējumā, to noslēdzot ar gūtiem vārtiem. Astoņās komandas sastāvā aizvadītajās spēlēs uzbrucējs atzīmējies ar astoņiem (4+4) rezultativitātes punktiem.

Vasiļjevs rezultatīvs komandas uzvarā

Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" šovakar tikās ar Manheimas "Adler" hokejistiem, mača pagarinājumā izcīnot uzvaru ar 3:2. Jau mača pirmais periods noslēdzās ar neizšķirtu 2:2, pamatlaikā nevienai no komandām vārtus vairs negūstot, savukārt pagarinājuma piektajā minūtē uzvaru krēfeldiešu labā izrāva Daniels Pjeta.

Herberts Vasiļjevs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās komandas otro vārtu guvumā, maču gan noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu "-1". 23 spēlēs "Pinguine" kapteiņa kontā ir jau 21 (8+13) punkts, padarot viņu par otru rezultatīvāko komandas spēlētāju.

Dastins Brauns kaldina Cīrihes uzvaru

Šveices hokeja līgā latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" šovakar ar 5:1 pieveica "HC Lugano" hokejistus, amerikāņu uzbrucējam Dastinam Braunam uzvarētāju labā atzīmējoties ar četriem (2+2) punktiem. Ronalds Ķēniņš maču aizvadīja komandas trešajā maiņā.

"Scorpions" izcīna uzvaru pār Volfsburgu

Vācijas hokeja līgā spēli šovakar aizvadīja arī Māra Jasa pārstāvētā Hanoveres "Scorpions", kas ar 4:2 apspēlēja Volfsburgas "Grizzly Adams" vienību. Jāatzīmē, ka vēl piecas minūtes pirms mača beigām tablo vēstīja 2:2, taču hanoveriešiem izdevās izraut uzvaru. Latviešu aizsargs maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu "-1", kā arī divām soda minūtēm.

Muštukovam uzvara Zviedrijā

Zviedrijas Allsvenskan līgā Ervīns Muštukovs šovakar atvairīja 28 no 29 jeb 96,55 procentus pretinieku metienu, palīdzot "Mora IK" vienībai ar 3:1 pārspēt "Almtuna IS" hokejistus. 17 aizvadītajās spēlēs Muštukovs katrā atvairījis vidēji 92,71 procentus pretinieku metienu, tādējādi pašlaik būdams trešais labākais līgas vārtsargs.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
nationalleague.ch
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
stats.swehockey.se

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2012-11-30 23:17, pirms 12 gadiem
Bl*, Koba, joptv, beidz ārdīties. Domājams, ka Koba izcīnis vietiņu uz Pč, vismaz ceru! Veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 23:20, pirms 12 gadiem
Kaut kur Slovāku forumos nav kāda infa kā izskatas Koba? Tiešām liela interese uzzināt, ja jau šitā čals ārdās.. Punkts spēlē, pat Āfrikā ir punkts spēlē, bet viņš ir Slovākijā, neslikti, neslikti

  +6 [+] [-]

, 2012-11-30 23:27, pirms 12 gadiem
Mani interesē drīzāk nevis kā izskatās Koba, bet kā pašlaik izskatās Slovākijas līga, kur viņš spēlē. Ja pirms 3 gadiem tā bija bišķi spēcīgāka par BAČ, tad kāda tā ir tagad salīdzinot ar to pašu BAČ, ņemot vērā līgas vecuma ierobežojuma dēļ radušās vidējās meistarības izmaiņas.

  +6 [+] [-]

, 2012-11-30 23:30, pirms 12 gadiem
Smejamies vai ne, bet Slovākijas līgā viņam krietni augstāka rezultativitāte kā BAČ, VHL un LAČ (!!!)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-30 23:45, pirms 12 gadiem
Koba bliež!

p.s. nezinu vai tā Šrempam ir pirmā spēle Austrijā, bet šovakar viņam 0+4.. nav gadījumā gandrīz vai vairāk punktu vienā spēlē, kā pa visām spēlēm Dinamo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-01 00:17, pirms 12 gadiem
xineon rakstīja: Koba bliež!

p.s. nezinu vai tā Šrempam ir pirmā spēle Austrijā, bet šovakar viņam 0+4.. nav gadījumā gandrīz vai vairāk punktu vienā spēlē, kā pa visām spēlēm Dinamo?
Pierādījums tam, ka ''Dinamo'' viņu neprata izmantot... ''Metalurgā'' gan viņam vienkārši rokas nolaidās. Veiksmi Šrempam! Noteikti nav slikts spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 00:20, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Kulda ugunoņo un tas tikainsāku,s, Viemd Abvangarda speīdekis .....Ha
no Martini, no party?

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 00:21, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: Mani interesē drīzāk nevis kā izskatās Koba, bet kā pašlaik izskatās Slovākijas līga, kur viņš spēlē. Ja pirms 3 gadiem tā bija bišķi spēcīgāka par BAČ, tad kāda tā ir tagad salīdzinot ar to pašu BAČ, ņemot vērā līgas vecuma ierobežojuma dēļ radušās vidējās meistarības izmaiņas.
ir pieejamas online translācijas - nākamreiz apskaties pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 00:46, pirms 12 gadiem
Melissa
Rīdziniece, dzim.1986.g. 1.decembrī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 01:37, pirms 12 gadiem
Muštukovs pēdējās 3 sezonas aizvada teicami, visu laiku starp līgas labākajiem vārtsargiem.
Manuprāt čalim jādod iespēja izmēģināt savus spēkus izlasei, kaut gan skaidrs, ka pagaidām Jučers un Masaļškis ir aizsituši pirmās divas vietas.

     [+] [-]

, 2012-12-01 05:49, pirms 12 gadiem
Kingduffy rakstīja: Muštukovs pēdējās 3 sezonas aizvada teicami, visu laiku starp līgas labākajiem vārtsargiem.
Manuprāt čalim jādod iespēja izmēģināt savus spēkus izlasei, kaut gan skaidrs, ka pagaidām Jučers un Masaļškis ir aizsituši pirmās divas vietas.
Jučers pašlaik ir zaudējis ticību sev.Latviešu vārtsargiem parasti ir kopējs tas,ka viņiem vajag treneru uzticību,arī Masaļskim to vajag ,jo sēdot rezervē labāks nekļūsi .Pašlaik Telkvists ir stabili labāks par Jučeru ,un neticu ka Ābols vairs dos daudz iespēju Jučeram.Tā kā izlases kontekstā pašlaik otrais numurs drīzāk ir Muštukovs,jo Raitumam šī sezona pašlaik vājāka.Bet Jučeram nākošajā sezonā drīzāk jādodas uz ārzemēm uz klubu,kur viņš būtu pirmais numurs.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-01 08:55, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Jučers pašlaik ir zaudējis ticību sev.Latviešu vārtsargiem parasti ir kopējs tas,ka viņiem vajag treneru uzticību,arī Masaļskim to vajag ,jo sēdot rezervē labāks nekļūsi .Pašlaik Telkvists ir stabili labāks par Jučeru ,un neticu ka Ābols vairs dos daudz iespēju Jučeram.Tā kā izlases kontekstā pašlaik otrais numurs drīzāk ir Muštukovs,jo Raitumam šī sezona pašlaik vājāka.Bet Jučeram nākošajā sezonā drīzāk jādodas uz ārzemēm uz klubu,kur viņš būtu pirmais numurs.
Vasara Jučeram būs smaga, jo otrā vārtsarga vieta būs jāpierāda. Neticu, ka Dinamo būs tik nabagi, lai taupītu uz pirmo vārtsargu. Vēl jau nezin, kā izvērtīsies atlikusī sezonas daļa - Telkvista lielā noslogotība neatnes viņam kādu traumu ( tpfu, tpfu, tpfu - tuk, tuk, tuk) - un Jučeram rodas lielā iespēja, kas var noteikt nākotnes perspektīvas.
Izlases sakarā, Muštukovs noteikti jāaicina uz otrā vārtsarga vietu. Trešo varētu ņemt kādu junioru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-01 10:36, pirms 12 gadiem
Savickim tak tā rūp izlase ,ka varēja likt Ābolam līdz OS kvalifikācijas turnīram likt vārtos tikai Jučeru,jo play off tāpat nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-01 12:33, pirms 12 gadiem
Pēc IIHF 2012. gada līgu rangā Slovākijas Ekstralīga ir sestajā vietā pasaulē, aiz - NHL, KHL, Elitserien, SM līgu un Čehu ekstralīgas.

Līmenis NAV zems.

     [+] [-]

, 2012-12-01 16:47, pirms 12 gadiem
budamank rakstīja: Pēc IIHF 2012. gada līgu rangā Slovākijas Ekstralīga ir sestajā vietā pasaulē, aiz - NHL, KHL, Elitserien, SM līgu un Čehu ekstralīgas.

Līmenis NAV zems.
Vēl jau ir arī ECHL, Šveices līga, VHL, DEL. Vēl konkurējošās līgas - Allsvenskan, Mestis, Bundeslīga, BAČ.
Es domāju, ka drīzāk Slovāku vadošā līga ir sešpadsmitā pēc spēka, nevis sestā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja