Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalniņam uzvarā 26 atvairīti metieni, Ābolam vēl viena rezultatīva piespēle

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Kalniņam uzvarā 26 atvairīti metieni, Ābolam vēl viena rezultatīva piespēle
Jānis Kalniņš. Foto: Vaxjo Lakers

Šovakar Zviedrijas hokeja līgā (SHL) spēles aizvadīja Latvijas izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols un vārtsargs Jānis Kalniņš. Ābols zaudējumā sakrāja vienu rezultatīvu piespēli, taču Kalniņš kaldināja Vekšes "Lakers'' uzvaru ar 26 atvairītiem metieniem.

Jāņa Kalniņa pārstāvētā Zviedrijas hokeja līgas komanda Vekšes "Lakers'' ar rezultātu 3:1 apspēlēja Malmes "Redhawks'' vienību. Latviešu vārtsargs tika galā ar 26 no 27 pretinieku raidītajiem metieniem, un kopumā sešās nospēlētajās regulārās sezonas spēlēs ir atvairījis 90,73% pretinieku metienu, bet ielaidis vidēji 2,3 ripas. Viņa pārstāvētā "Lakers'' līgas tabulā ar trīs uzvarām ierindojas pirmajā vietā.

Citā mačā Rodrigo Ābola "Örebro" ar 2:4 piekāpās "Frölunda" komandai. Ābols kopumā nospēlētajās 18:32 minūtēs rezultatīvi asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja 29,41% iemetienu. 25 gadus vecajam centra uzbrucējam četros mačos divi (0+2) rezultativitātes punkti, bet viņa "Örebro" līgas kopvērtējumā noslīdējusi uz pirmspēdējo vietu.

Abiem hokejistiem nākamā spēle Zviedrijas hokeja līgā jau sestdien, vienā un tajā pašā laikā - 16:15 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...

     [+] [-]

, 2021-10-01 00:17, pirms 3 gadiem
Sakrāja vienu piespēli- nu mī un žē! Ko un pie kā klāt piekrāja, lai sanāktu tieši viens? Tiešām?