Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Generals" piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas, Krastenbergam piespēle

"Generals" piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas, Krastenbergam piespēle
Renārs Krastenbergs (nr. 17) uzbrukumā
Foto: Ryan Pfeiffer / Metroland

Ontario hokeja līgā (OHL) Renāra Krastenberga „Generals” zaudēja otro spēli pēc kārtas, piekāpjoties „Storm” ar 4:5.

Ošavas „Generals” aizvadīja otro spēli divu dienu laikā, piedzīvojot otro zaudējumu čempionātā, bet kopumā „Generals” šosezon aizvadījusi jau četras spēles, kurās izcīnījusi divas uzvaras un piedzīvojusi divus zaudējumus. Šonakt Renāra Krastenberga komanda piekāpās „Storm” ar 4:5. Otra perioda pēdējā minūtē Aleksejs Toropčenko guva uzvaras vārtus „Storm” labā un panāča 3:5, bet noslēdzošo 20 minūšu laika „Generals” paspēja tikai samazināt deficītu.

Krastenbergs bija aktīvs šonakt - viņa kontā viena rezultatīva piespēle, seši metieni pa vārtiem un +1 lietderības koeficients. Šosezon uzbrucēja kontā ir vieni vārti un divas piespēles.

Iepriekšējo sezonu Krastenbergs pabeidza ar deviņiem vārtiem un 15 piespēlēm 63 spēlēs un negatīvo lietderības koeficientu -7, kamēr 11 izslēgšanas cīņās guvis sešus vārtus, atdevis trīs piespēles un nopelnījis +5 lietderību.

Nākamo spēli „Generals” aizvadīs naktī uz 3. oktobri pret Londonas „Knights”.

Rietumu hokeja līgas (WHL) vienība Medsinhetas „Tigers” ar 6:2 sagrāva Sakatūnas „Blades”, gūstot sešus pēc kārtas vārtus divu periodu laikā. Aizsargs Kristiāns Rubīns šosezon vēl nav parādījies laukumā, bet sagatavošanas posmā aizvadījis tikai vienu spēli.

Iepriekšējā sezonā aizsargs guvis trīs vārtus un atdevis 21 piespēli 49 regulārā čempionāta spēlēs, savukārt 11 „play-off” mačos Rubīns vēl septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis saviem partneriem.

Izmantotie avoti:
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network