Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš nespēlē Lozannas uzvarā pār Smirnova un Smona "Servette"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņš nespēlē Lozannas uzvarā pār Smirnova un Smona "Servette"
Deniss Smirnovs. Foto: gshc.ch

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) otro spēli pēc kārtas ārpus "Lausanne" sastāva savainojuma dēļ palika uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kura komandai gan tas nebija šķērslis viesos pieveikt latviešu Denisa Smirnova un Sanda Smona Ženēvas "Servette".

20 gadus vecais uzbrucējs Smirnovs cīnījās ženēviešu trešajā virknējumā, 13:58 minūtēs uzvarot trijos no sešiem iemetieniem, izdarot divus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnot +/- koeficientu -1. Savukārt viņa vienaudzis aizsargs Smons ceturtajā maiņā laukumā bija sešas minūtes un 59 sekundes, veicot vienu metienu.

"Servette" pēc piedzīvotās neveiksmes ar 42 mačos sakrātiem 70 punktiem atkāpās līdz ceturtajai pozīcijai, bet "Lausanne" ar 62 punktiem 39 spēlēs pakāpās uz piekto vietu.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Novokuzņeckas "Metallurg", kas izbraukumā ar 2:3 atzina Ustjkamenogorskas "Kazzinc-Torpedo" pārākumu. "Metallurg" sastāvā aizsargs Ēriks Ševčenko uz ledus pavadītajās 19:41 minūtēs nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu +1. "Metallurg" ar 48 spēlēs iekrātiem 57 punktiem saglabā astoto vietu 2. konferencē.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionāta 36. kārtā graujošu trešo panākumu pēc kārtas svinēja aizsarga Maksima Ponomarenko Fredrikstadas "Stjernen", izbraukumā ar 9:2 saraujot gabalos pastarīti "Grüner", kam šis bija 11. zaudējums pēc kārtas. Ponomarenko savas komandas uzvaru sekmēja ar 18:42 minūšu laikā izdarītu vienu metienu un +/- rādītāju +1. Maksimam arī divas soda minūtes. "Stjernen" ar 53 punktiem nostiprinājās sestajā vietā desmit komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...