Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam un Ozolam pa 2+1, Kalniņš sausā

Agris Suveizda

Jekimovam un Ozolam pa 2+1, Kalniņš sausā
Roberts Jekimovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Eiropas hokeja līgās pa diviem vārtiem guva Roberts Jekimovs un Kalvis Ozols, kuru rēķinā vēl arī pa rezultatīvai piespēlei.

Roberts Jekimovs palīdzēja "Gentofte" izbraukumā ar 5:2 pārspēt "Herlev". Jekimovs savus pirmos vārtus guva 18. minūtē, tobrīd panākdams 2:1 savas komandas labā, 51. minūtē viņš mazākumā asistēja vienības ceturtajos vārtos (4:1), bet 58. minūtē pielika punktu spēlei – 5:2.

MOL līgā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kalvis Ozols, savukārt Kirils Tambijevs guva vienus vārtus. Latvijas uzbrucēju pārstāvētā komanda "Csikszereda" gan piekāpās Budapeštas MAC. Ozols un Tambijevs pa vieniem vārtiem guva vairākumā un maču pabeidza ar negatīviem lietderības koeficientiem -1 un -2. Citā spēlē sausā palika Jānis Kalniņš, kurš tika galā ar 21 metienu un palīdzēja "Fehervar AV19" ar 4:0 pārspēt Brašovas "Corona".

Izmantotie resursi:
Eseménynapló
Eseménynapló

  +1 [+] [-]

, 2015-12-30 04:22, pirms 9 gadiem
Diezgan labas sekmes latviešiem šonakt