Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Americans" uzvar milzu skatītāju pūļa priekšā, Girgensons bez punktiem

Rolands Eliņš

"Americans" uzvar milzu skatītāju pūļa priekšā, Girgensons bez punktiem
Zemgus Girgensons
Foto: Rochester Americans

Šonakt Amerikas Hokeja līgas (AHL) turnīrā savu kārtējo spēli aizvadīja Ročesteras „Americans” un latviešu hokejists Zemgus Girgensons. Viņiem kopā izdevās izcīnit uzvaru 4:1 pret Lake Erie „Monsters”. Šī spēle Bufalo „The First Niagara Center” arēnā izvērtās īpaša milzīgās skatītāju intereses dēļ.

„Monsters” un „Americans” šī bija jau otrā sasvstarpējā spēle pēc kārtas. Bufalo sporta radio „WGR 550” savā spēles preview kā vienu no spēles potenciāli interesantākajām lietām bija norādījusi tieši Zemgus Girgensona dalību tajā. Norādīts, ka, lai arī Girgensons pārsvarā tiek izmantots trešajā un ceturtajā maiņā spēlē aizsardzībā, hokeja faniem nevajadzētu palaist garām situāciju, kad Girgensons tiek pie ripas uzbrukumā.

„Americans” rezultātu atklāja pirmajā periodā vairākumā, izmantojot divu „Monsters” spēlētāju noraidījumu. Tas mudināja „Monsters” spēlēt daudz aktīvāk un izdarīt vairāk metienus pa vārtiem, taču otrā perioda pašā sākumā „Americans” pārsvaru dubultoja un vēlāk, vēlreiz vairākumā arī trīskāršoja.

Lai arī vienus vārtus „Mosnters” atguva, tomēr trešajā ceturtdaļā viņi veica vārtsargu maiņu. Tā gan daudz nepalīdzēja, jo Girgensona komanda trešajā periodā pa vārtiem izdarīja tikai sešus metienus un, veiksmīgi spēlējot aizsardzībā, uzvarēja ar 4-1, izcīnot otro uzvaru pēc kārtas pār „Monsters” hokejistiem.

Zemgus Girgensons ar rezultativitātes punktiem šajā spēlē neizcēlās un izdarīja tikai vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

„Americans” komanda šo spēli aizvadīja pie pilnajām „The First Niagara Center” tribīnēm, kuras pulcēja 19 070 skatītājus, kas ir „Americans” 57 gadus ilgās vēstures rekords un astotais visu laiku lielākais skatītāju skaits Amerikas Hokeja līgas spēlē. Tas, protams, visai viegli skaidrojams ar NHL lokautu.

Izmantotie resursi:
Theahl.com
WGR 550 SportsRadio - Home of the Buffalo...

  -3 [+] [-]

, 2012-12-29 09:35, pirms 12 gadiem
Viens metiens pa vārtiem ir par maz, met kaut vai no savas zonas pa tiem vārtiem, fani Latvijā gaida

  -4 [+] [-]

, 2012-12-29 10:17, pirms 12 gadiem
respect vecim!reāli ahl tagad ir spēcīgākā līga pasaulē,un čalis savā vecumā turās komandā!tā būs nenovērtējama pieredze turpmākajā karjerā!

  -1 [+] [-]

, 2012-12-29 10:20, pirms 12 gadiem
"Girgensons pārsvarā tiek izmantots trešajā un ceturtajā maiņā spēlē aizsardzībā" , sāk iet Daugaviņa pēdās, ka tik nesabojā puiku, mums jau tā melnā darba darītāju pilns šķūnis.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-29 11:00, pirms 12 gadiem
xvalchax rakstīja: "Girgensons pārsvarā tiek izmantots trešajā un ceturtajā maiņā spēlē aizsardzībā" , sāk iet Daugaviņa pēdās, ka tik nesabojā puiku, mums jau tā melnā darba darītāju pilns šķūnis.
Daugaviņa pēdās, daugaviņš viņa vecumā AHL netika, sūtija viņu visu laiku uz junioriem, Americs rindās šobrīd spēlē vismaz viens uzbrukma virknējums, kurš dosies uz Buffalo, ja pat ne vēl vairāk, tā kā brīdī, kad lokauts beigsies Zemgum būs lielāka loma komandas uzbrukumā!

     [+] [-]

, 2012-12-29 11:27, pirms 12 gadiem
Šveiciešu U20 gan savāca visus stiprākos, mēs gan nē, žēl, Zemga būtu mūsu čaļiem Ufā ļoti noderējis!

  -3 [+] [-]

, 2012-12-29 11:32, pirms 12 gadiem
Šo spēli Bufalo arēnā skatījās vairāk nekā 19 tūkstoši.

Kevin Oklobzija ‏@kevinoDandC
Attendance will be announced as 19,070. First Niagara Center sold out. Largest crowd ever to see #Amerks game. 8th largest in #AHL history.

Uz šī fona kļūst smieklīga KHL Maskavas klubu mājas spēļu apmeklētība, kad Dacjuks, Ovečkins, Radulovs un citas lokauta laika krievu superzvaigznes spēj piesaistīt tikai pāris tūkstošu skatītāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-29 11:43, pirms 12 gadiem
Autori virsraksta otro daļu... Girgensons bez punktiem. Var droši izmanot kā klišeju jauniem tekstiem.