Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam desmitie vārti sezonā, Cibuļskim - ceturtie, Spruktam 2+2 Alpu līgā

Andrejs Siliņš

Bukartam desmitie vārti sezonā, Cibuļskim - ceturtie, Spruktam 2+2 Alpu līgā
Oskars Cibuļskis
Foto: Mountfieldhk.cz

Trešdien virkne Latvijas hokejistu nospēlēja rezultatīvi dažādās Eiropas līgās - Gatis Sprukts guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles Alpu līgā, Roberts Bukarts un Oskars Cibuļskis izcēlās ar vārtu guvumiem Čehijā.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) "Tsen Tou" savā laukumā ar 3:2 pārspēja "Dizel". Uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs izcēlās ar rezultatīvu piespēli un vienu metienu pa vārtiem, kā arī uzvarēja vienīgajā iemetienā. Aizsargs Ēriks Ševčenko spēlēja 20 minūtes un reizi saņēma noraidījumu.

Pie panākuma tika arī "SaryArka", kas mājās ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica "Yuzhny Ural", bet Edgars Siksna atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī veica divus metienus pa vārtiem. Siksnam tā bija devītā piespēle un 11. punkts šajā sezonā.

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 1:3 viesos atzina Novokuzņeckas "Metallurg" pārākumu. Kirils Tambijevs mačam nebija pieteikts.

Somijas pēc spēka otrajā jeb "Mestis" līgā "Kettera" ar 1:4 savā laukumā piekāpās "Jokipojat". Rūdolfs Maslovskis spēlēja trešajā uzbrucēju trijniekā, laukumā nepilnu 14 minūšu laikā izdarīja četrus metienus un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Čehijas ekstralīgā "Zlin" ar 4:1 mājās pārspēja "Pirati", Roberts Bukarts guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī veica četrus metienus pa vārtiem. Ralfam Freibergam rezultatīva piespēle un viens metiens pa vārtiem. Abi spēli beidza ar lietderības rādītāju +2. Bukartam tie bija desmitie vārti sezonā un 11. piespēle, bet Freibergam - 11. piespēle.

Citā mačā "Mountfield" ar 4:2 savā laukumā pieveica "Mlada Boleslav" un vienus vārtus guva Oskars Cibuļskis, kuram rezultatīvi asistēja Andris Džeriņš. Cibuļskim visā mačā četri metieni, divi bloķēti metieni, viens spēka paņēmiens un divas soda minūtes. Savukārt Džeriņam viens metiens, astoņi uzvarēti iemetieni no 13 un pozitīva lietderība (+1). Cibuļskim tie bija ceturtie vārti sezonā, bet Džeriņam - astotā piespēle.

Alpu līgā Oļega Šišļaņņikova un Gata Sprukta pārstāvētā "Kitzbuheler" ar 9:1 sagrāva "Falcons". Šišļaņņikovs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī sakrāja lietderības rādītāju +3. Savukārt Sprukts izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un divām piespēlēm, kā arī lietderības koeficientu +2. Spruktam šosezon septiņi vārti un septiņas piespēles, bet Šišļaņņikovam deviņi vārti un septiņas piespēles.

Lielbritānijā pie uzvaras tika "Steelers", kas ar 7:2 sakāva "Stars". Ervīns Muštukovs atvairīja 27 no 29 metieniem. Citā mačā "Capitals" ar 3:5 piekāpās "Devils". Ņikita Koļesņikovs palika bez punktiem, bet Jurim Upītim rezultatīva piespēle.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-29 23:00, pirms 7 gadiem
starp citu, Kirils Tambijevs ir Karagandā: https://www.sports.kz/news/tambiev-... .

     [+] [-]

, 2017-11-29 23:10, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu, Kirils Tambijevs ir Karagandā: https://www.sports.kz/news/tambiev-... .
Siliņam piedodams, ka palaidis garām ziņu par Tambijeva atlaišanu. Tik kāpēc viņš raksta, nevis hokeja rakstnieki?

  +5 [+] [-]

, 2017-11-29 23:23, pirms 7 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Siliņam piedodams, ka palaidis garām ziņu par Tambijeva atlaišanu. Tik kāpēc viņš raksta, nevis hokeja rakstnieki?
da kāda starpība, siliņš vai hujiliņš - portāls ta viens un tas pats. Un ja pirms 3 dienām pašā portālā ir raksts, kura virsrakstā ir minēts šis fakts, tad ir stipri dilentatiski 3 dienas vēlāk rakstā minēt, ka spēlētājs nepiedalījies mačā... Pie kam, diletantisms no visa portāla puses nevis tikai no viena ne pārāk erudīta autora puses.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-29 23:52, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Tak jālasa Spams, tur jau no rīta stāv ziņa par tambu.
Kas vēl jauns spamā?

     [+] [-]

, 2017-11-30 00:01, pirms 7 gadiem
Volx, 10:20, pirms 14 stundām, ignorēt, atbildēt
Šaiba ziņo, ka Tambijevs uzradies pie kazahiem https://www.sports.kz/news/tambiev-...

Spiežu roku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-30 00:07, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Tiek komplektēts jau nākošās sezonas dinamskas triecien-sastāvs
Netaisīsi jaunu nick-neimu sev?

     [+] [-]

, 2017-11-30 00:10, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Bukarts ar 21. punktiem, palika vadībā!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-30 08:09, pirms 7 gadiem
Tikai 3 DR uzbrucēji iemetuši vairāk par Cibuļski