Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovam trešās zvaigznes gods un uzvara OHL, Eglem vārti ASV hokeja līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovam trešās zvaigznes gods un uzvara OHL, Eglem vārti ASV hokeja līgā
Artūrs Šilovs Latvijas U18 izlases formā. Foto: IIHF.com

Lielisku spēli Ontario hokeja līgā (OHL) aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" sistēmas vārtsargs Artūrs Šilovs, atvairot 38 no 41 pretinieku metiena, kā arī izpelnoties mača trešās zvaigznes godu, Berijas "Colts" mājās ar 7:3 sagraujot Misisogas "Steelheads".

Šilovam šī bija otrā spēle "Colts" rindās - pirmajā no tām "Colts" ar 6:2 sakāva Londonas "Knights", vārtsargam izpelnoties otrās zvaigznes godu. Šonakt latviešu hokejists ar vairākiem lieliskiem seiviem neļāva "Steelheads" vienībai sadeldēt līdz otrā perioda sākumam "Colts" panākto četru vārtu handikapu (4:0). Pret Šilovu vienā no spēles epizodēm arī tika pārkāpti noteikumi, "Steelheads" spēlētājam neatļauti no aizmugures iesitot pa vārtsarga kājām.

Fantastisku spēli aizvadīja arī "Colts" uzbrucējs Taisons Forsters. kurš guva trīs vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles - viņam cīņas pirmās zvaigznes gods. Savukārt par otro zvaigzni tika atzīts Šilova un Forstera komandas biedrs Raiens Suzuki, kuram vārti un rezultatīva piespēle. "Colts" izcīnījusi trīs uzvaras četrās spēlēs.

USHL

Ar pirmajiem vārtiem šosezon ASV hokeja līgā izcēlies uzbrucējs Verners Egle, kurš palīdzēja Medisonas "Capitols" atspēlēt trīs vārtu deficītu (1:4) un ar 6:5 papildlaikā uzvarēt Jangstaunas "Phantoms". Latvietim šonakt arī lietderības koeficients +1.

QMJHL

Kvebekas junioru līgā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Šikotimi "Saguenéens", kas izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā pieveica Gatino "Olympiques". Aizsargs Harijs Brants arī savā ceturtajā spēlē ar rezultativitāti neizcēlās, taču izdarīja divus metienus pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr trešo neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Rūdolfa Polca (šonakt divi metieni, viens spēka paņēmiens) Valdoras "Foreurs", viesos ar 1:2 atzīstot Ševinigenas "Cataractes" pārākumu. Šosezon Polca rēķinā viena rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/
https://www.ushl.com/view/#/game-su...

  -2 [+] [-]

, 2019-09-29 10:04, pirms 5 gadiem
Nu pēc virsraksta var noprast, ka Šilovs atkal optibet hokeja līgā spēlē

  +3 [+] [-]

, 2019-09-29 10:24, pirms 5 gadiem
Spaiks17 rakstīja: Nu pēc virsraksta var noprast, ka Šilovs atkal optibet hokeja līgā spēlē
Ja esi pietiekoši glups, tad visu ko var sadomāt. OHL, kas Ontario hokeja līga, dibināta 1980. gadā un ar šo abreviatūru hokeja pasaulē saprot tieši Kanādas juniorus.
OHL, kas kozjolčempis, savu abreviatūru saņēma 2017. gadā un nekādā gadījumā nav pat turnīra īstais nosaukums, vien sponsoru apmaksāts pasākums, t.i., aizies Optibets no vietējās līgas sponsorēšanas, bet tāds laiks noteikti pienāks, un nekāda OHL Latvijā nebūs.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-29 13:42, pirms 5 gadiem
Plēš ceļu uz NHL!