Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenberga piespēle neglābj "Generals" no zaudējuma

Krastenberga piespēle neglābj "Generals" no zaudējuma
Renārs Krastenbergs
Foto: Clifford Skarstedt / thepeterboroughexaminer.com

Zaudējumu Ontario hokeja līgas (OHL) spēlē piedzīvoja Renāra Krastenbega pārstāvēta Ošavas „Generals”, kas viesos piekāpās „Petes” ar 2:5.

Šī bija trešā spēle „Generals” vienībai regulārajā čempionātā, iepriekšējās divās tika izcīnītas uzvaras. Šodien komanda no Ošavas aizvadīja izbraukuma maču pret „Petes”, piedzīvojot pirmo zaudējumu sezonā. Mājinieki spēja paveikt izšķirošo izrāvienu trešajā periodā, gūstot divus bezatbildes vārtus.

Uzbrucējs Renārs Krastenbegs viņam atvēlētajā laikā nopelnīja divas soda minūtes, vienu reizi meta pa vārtiem, ka arī nopelnīja vienu punktu par rezultatīvu piespēli. Šosezon Krastenbergs aizvadījis visas trīs spēles, pirmajā atzīmējoties ar vārtu guvumu jau 46. sekundē, līdz ar ko tagad uzbrucēja kontā ir divi punkti un neitrāls lietderības koeficients.

Iepriekšējo sezonu Krastenbergs pabeidza ar deviņiem vārtiem un 15 piespēlēm 63 spēlēs un negatīvo lietderības koeficientu -7, kamēr 11 izslēgšanas cīņās guvis sešus vārtus, atdevis trīs piespēles un nopelnījis +5 lietderību.

Nākamo spēli „Generals” aizvadīs šonakt pret „Storm” komandu.

Izmantotie avoti:
Ontario Hockey League – Official Site of...