Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš precīzs "Lada" uzvarā, Tambijeva "Dynamo" pārspēj "Yugra"

Ozoliņš precīzs "Lada" uzvarā, Tambijeva "Dynamo" pārspēj "Yugra"
Artūrs Ozoliņš savas iepriekšējās komandas formā
Foto: hclada.ru

Pie uzvaras pārbaudes mačos tika Artūra Ozoliņa „Lada” no Krievijas Augstākās līgas (VHL) – 2:0 pār „Izhstal”, ka arī Leonīda Tambijeva trenētā „Dynamo”, kas pārspēja Ērika Ševčenko „Yugra” ar 2:1

Artūra Ozoliņa „Lada” Toljati notiekošajā pārbaudes turnīrā ar 2:0 pārspēja „Izhstal”. Latviešu uzbrucējs guva komandas otros vārtus, atzīmējoties 54. minūtē.

Edgara Siksnas Ustkamenogorkas „Torpedo” piekāpās citai VHL vienībai „Metallurg” no Novokuzņeckas ar 3:5. Latviešu aizsargs šajā mačā pie punktiem netika, bet viņa komanda izlaida pārsvaru pēdējās desmit minūtēs, jo trešās trešdaļas vidū rezultāts vēl bija „Torpedo” labā – 3:2.

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo” tikai papildlaikā pārspēja Ērika Ševčenko jauno komandu, no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgto Hantimansijskas „Yugra” ar 2:1. Abi vārti pamatlaikā tika gūti otrajā periodā, bet papildlaikā pietika ar mazāk, nekā divām minūtēm, lai „Dynamo” izrautu uzvaru. Iepriekšējā sezonā Sanktpēterburgas komanda kļuva par VHL čempioni, un jau vairākus gadus tiek runāts, ka pēc kāda laika tā tiks paaugstināta līdz KHL.

     [+] [-]

, 2018-08-30 06:49, pirms 6 gadiem
+ Markam Lazarevam piespēle Servette vienīgajos vārtos