Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārti un piespēle Zviedrijas čempionāta spēlē

Rolands Eliņš

Ābolam vārti un piespēle Zviedrijas čempionāta spēlē
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols palīdzēja "Orebro" komandai ar 7:1 sagraut Zviedrijas augstākās līgas pastarīti "Djurgardens" ar 7:1.

Rodrigo Ābols šajā mačā izcēlās ar diviem punktiem (1+1) un savu šīs sezonas rēķinu palielināja līdz 25 punktiem 34 spēlēs. Viņš veicis 15 rezultatīvas piespēles un guvis desmit vārtus, turklāt tagad divu iepriekšējo spēļu laikā izcēlies ar četriem punktiem.

Ābols mačā pret "Djurgardens" guva komandas otros vārtus, 19. minūtē panākot rezultātu 2:1. Tie vēlāk izrādījās uzvaru nesošie vārti. Pēc tam Ābols piedalījās komandas ceturto vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli.

Viņš spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus trīs, kā arī trim metieniem pa vārtiem nospēlētajās 16 minūtēs.

"Orebro" šī bija otrā uzvara pēc kārtas, un komanda pakāpusies uz devīto vietu kopvērtējumā ar 51 punktu 34 spēlēs. Rītdien vēl paredzēta spēle pret "Oskarshamn".

Ābolam pēc tam paredzēta pievienošanās Latvijas hokeja izlasei, lai piedalītos Pekinas olimpiskajās spēlēs.

     [+] [-]

, 2022-01-29 22:20, pirms 3 gadiem
Ak tad joprojām sūda sviedri nelaiž uz izlasi
Ir kāds paskatījies, pašu izlašnieki arī vēl spēlē?