Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

VHL: Ērikam Ševčenko piespēle, Jeļisejevs netrāpa abus pēcspēles bullīšus

Agris Suveizda

VHL: Ērikam Ševčenko piespēle, Jeļisejevs netrāpa abus pēcspēles bullīšus
Nikolajs Jeļisejevs vēl "Dinamo" formā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Krievijas Augstākajā hokeja līgā spēles šodien aizvadīja Latvijas spēlētāju pārstāvētie klubi "Tseng Tou" un "Saryarka".

Ķīnas "Tseng Tou" savā laukumā nenosargāja vadību un bullīšos piekāpās Čerepovecas "Chelmet" (2:3). Aizsargs Ēriks Ševčenko 50. minūtē palīdzēja panākt izlīdzinājumu (1:1) un nopelnīja astoto (1+7) punktu 25 spēlēs. Ševčenko laukumā pavadīja 23 minūtes un 34 sekundes, izdarīja vienu metienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Mājinieku rindās spēlēja arī uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs, kurš laukumā bija 18 minūtes un 38 sekundes, izdarīja trīs metienus un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Viņš arī nerealizēja divus pēcspēles metienus.

Savukārt rezultatīvu uzvaru svinēja Karagandas "Saryarka", kas viesos ar 7:4 pārspēja Novokuzņeckas "Metallurg". Aizsargs Edgars Siksna spēlēja 22 minūtes un 26 sekundes, izdarīja sešus metienus un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderību. Uz Latvijas izlasi izsauktais Kirils Tambijevs spēlei netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:36, pirms 7 gadiem
Krievijas Jaunatnes hokeja līgā spēles šodien aizvadīja Latvijas spēlētāju pārstāvētie klubi "Tseng Tou" un "Saryarka".

Autor-
TĀ NAV JAUNATNES HOKEJA LĪGA, par kuru Tu raksti 😳!!!

     [+] [-]

, 2018-01-29 21:55, pirms 7 gadiem
Tumanovs rakstīja: Autor-
TĀ NAV JAUNATNES HOKEJA LĪGA, par kuru Tu raksti 😳!!!
Pieradums, paldies!