Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis atgriežas vārtos ar uzvaru un otrās zvaigznes titulu

Agris Suveizda

Gudļevskis atgriežas vārtos ar uzvaru un otrās zvaigznes titulu
Kristers Gudļevskis "Crunch" vārtos
Foto:Scott Schild/Syracuse.com

Trīs zaudējumu sēriju Amerikas Hokeja līgā pārtrauca Sirakjūzas "Crunch", kas izbraukumā pieveica Vašingtonas "Capitals" fārmklubu Heršijas "Bears" (3:2). Kristers Gudļevskis atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem un kļuva par spēles otro zvaigzni.

Sirakjūzas "Crunch" pēdējo astoņu spēļu laikā bija izcīnījusi tikai vienu uzvaru un pēc Pītera Leblāna metiena 12.minūtē nokļuva iedzinējas lomā (0:1). Tomēr "Crunch" jau pēc 17 sekundēm izdevās panākt izlīdzinājumu un otrajā trešdaļā, par spīti trim noraidījumiem, gūt vēl divus bezatbildes vārtus – 3:1.

Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Taisons Strakans atjaunoja intrigu (2:3), taču mājinieki nespēja izglābties no zaudējuma. Kristers Gudļevskis pēc vienas spēles pārtraukuma atgriezās vārtos, atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem un kļuva par spēles otro zvaigzni. Pirmās zvaigznes tituls tika 21 gadu vecajam "Crunch" uzbrucējam Bretam Konolijam, kurš guva divus vārtus, savukārt par trešo zvaigzni kļuva jau pieminētais Leblāns.

"Crunch" šajā Amerikas Hokeja līgas sezonā 29 spēlēs ir izcīnījusi 30 punktus un Austrumu konferencē ieņem desmit vietu. Šodienas pretiniecei Heršijas "Bears" tikpat spēlēs ir tikai par punktu mazāk, un Vašingtonas "Capitals" fārmklubs Austrumu konferencē ierindojas divas vietas zemāk. No izslēgšanas spēļu zonas "Crunch" atpaliek par trim punktiem.

21 gadu vecais Kristers Gudļevskis Amerikas Hokeja līgā ir aizvadījis desmit spēles, vidēji mačā ielaižot 2.38 ripas un atvairot 91.6% pretinieku metienus. Nākamo spēli SIrakjūzas "Crunch" aizvadīs rīt, kad savā laukumā tiksies ar Norfolkas "Admirals".

Rietumu hokeja līgā (WHL) lielisku maču aizvadīja Rihards Bukarts un Brendonas "Wheat Kings", kas ar 8:0 sakāva Redžīnas "Pats". Latvijas uzbrucējs 10.minūtē atklāja spēles rezultātu, bet mača gaitā pievienoja vēl vienu ripu un vienu rezultatīvu piespēli, tiekot atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Rihards Bukarts spēlēja pirmajā maiņā, tika pie koeficienta +3 un nopelnīja arī divas soda minūtes. Nepilnus 18 gadus gadus vecajam hokejistam pēc 2+1 šīs nakts spēlē tagad 27 (13+14) 36 mačos, kas ļauj ieņemt septīto vietu visas WHL pirmgadnieku sarakstā.

Citā mačā Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds" ar 3:2 uzveica Everetas "Silvertips". 19 gadus vecais Latvijas uzbrucējs spēlēja pirmajā "Thunderbirds" maiņā un pie punktiem netika (32 spēlēs 21+7).

Tikmēr NCAA pirmās divīzijas spēlē Ralfs Freibergs un "Bowling Green Falcons" ar 0:5 atzina "Boston College Eagles" pārākumu. Latvijas izlases aizsargam negatīvs koeficients -2. 21 spēlē Freibergs ir atdevis 13 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

syracusecrunch.com
WHL Network
collegehockeystats.com

     [+] [-]

, 2013-12-28 10:09, pirms 11 gadiem
Par mūsējiem dīķa otrā pusē runājot, pieminēšanas vērts šonakt bija ari Rihards Bukarts - (2+1) un spēles 1. zvaigznes tituls: WHL Network

Tāpat MHL "russian stars" (ar Andri Siksni sastāvā) aizvadīja 2. spēli Amerikas turnejā:
Welcome to collegehockeystats.net
Bulldogs Beat Red Stars - Yale Bulldogs
Молодежная хоккейная лига - Red Stars-Yale... .

     [+] [-]

, 2013-12-28 10:15, pirms 11 gadiem
Tā bilde jau laba,bet tiek likta vienmēr,kad raxta par Gudļevski.
Svaigākas nav?

  +4 [+] [-]

, 2013-12-28 10:24, pirms 11 gadiem
Gudļevskis tomēr ir viens no šīs sezonas Latvijas hokejistu lielākajiem pozitīvajiem pārsteigumiem.
#1 Girgensons
#2 Gudļevskis
#3 Merzļikins
#4 Punnenovs (kaut gan #2-#4 visus vair mainīt vietām kā grib)
#5 Pavlovs
Slēpts komentārs: Abrags

  +2 [+] [-]

, 2013-12-28 10:34, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Pavlovs??? ar ko tad viņš ir pārsteidzis??? Šajā nominācijā par viņu augstāk liekami noteikti ir Karsums un Daugaviņš
Daugavam izskatās, ka Šveicē vajadzētu arī palikt un ja tā kapās kā tagad tad ar palikšanu nevajadzētu būt lielām problēmām, jo 1) spēle labi iet, 2) NLA ir viena no top līgām Eiropā/pasaulē arī samaksas ziņā, 3) Daugavam acimredzami ir parocīgāks tāds spēles stils (ZA tipa) kādu spēlē Šveicē nevis KHL un RD piekoptais.

  +6 [+] [-]

, 2013-12-28 10:36, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Pavlovs??? ar ko tad viņš ir pārsteidzis??? Šajā nominācijā par viņu augstāk liekami noteikti ir Karsums un Daugaviņš
Vispār varētu tev piekrist, bet ne ļoti. Karsums nevis pārsteidz, bet vairāk attaisno uz sevi liktās cerības. Arī Daugaviņš tas pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-12-28 13:20, pirms 11 gadiem
Gudlevskis šosezon nostiprināsies AHL, lai nākamsezon varētu parādīties kā Nr.2 NHL, jo Bishopu izkonkurēt nav reāli.

  +5 [+] [-]

, 2013-12-28 13:32, pirms 11 gadiem
DukeJ rakstīja: Gudlevskis šosezon nostiprināsies AHL, lai nākamsezon varētu parādīties kā Nr.2 NHL, jo Bishopu izkonkurēt nav reāli.
Arī Masaļski nebija iespējas izkonkurēt.

Arī LA Kings vārtsargu Quick nebija iespējams izkonkurēt un tagad izrādās, ka Kingiem ir vēl divi augstas klases vārtsargi un viņi sāk kasīt pauri.
Aī BlackHawks vārtsargu Crawford nebija iespējams izkonkurēt!

Izkonkurēt var jebkuru, tikai jāizmanto ir dotā iespēja, kāda noteikti būs!

     [+] [-]

, 2013-12-28 13:32, pirms 11 gadiem
riichy, aizej iedzert balinātāju, lai nav tā jāmokās!

     [+] [-]

, 2013-12-28 13:56, pirms 11 gadiem
riichy rakstīja: Tev pašam smiekli nenāk? Ko tad viņi tādu ir parādījušī..?
Runājot par Gudļevski, neko lielisku es tur neredzu, tādā līgā kādā viņš spēlē, šāds rezultāts nav pārsteigums.. AHL līmenis ir diezgan zems, to pierāda vairāku AHL līgas līderu sniegumi eiropas tūrēs, kaut tie pāši kas piedalās špenglera kausā..


īsāk sakot, latvijas izlasei hokejs ir izmiris, gan jauniešu jomā, gan pieaugušo.. Olimpiādē paliksim pēdējie un drīz vien spēlēsim 1.dīvizijā ar jāpāņiem..
Kā jau lielākā daļa mediju ārvalstīs minēja, Latvija ceļazīmi ieguva kā dāvanu no IIHF..
Ko tu te murgo?
Kādu dāvanu?

     [+] [-]

, 2013-12-28 14:21, pirms 11 gadiem
Skatijos spēli Gudiijs vilka !