Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Mitens atvaira 37 metienus, Šilova vārtos iekrīt piecas ripas AHL spēlē

Emils Ozerinskis

Mitens atvaira 37 metienus, Šilova vārtos iekrīt piecas ripas AHL spēlē
Mareks Mitens. Foto: Adirondack Thunder

Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles dažādās Ziemeļamerikas līgās. Neveiksmi nācās piedzīvot vārtsargam Artūram Šilovam, kurš netika galā ar pieciem pretinieku metieniem.

# Amerikas hokeja līgā pie uzvaras pagarinājumā tika Latvijas izlases aizsarga Kristiana Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas ar 4:3 tika pie panākuma pār Klīvlendas "Monsters". Latviešu hokejists pie rezultativitātes punktiem netika, tomēr +/- koeficients Rubīnam bija +1.

# Vārtsargs Artūrs Šilovs ielaida piecas ripas Abotsfordas "Canucks" spēlē pret Tuskanas "Roadrunners", tuksnesī piedzīvojot zaudējumu ar 4:5. Pa latviešu vārtsarga sargāto cietoksni tika izdarīti 23 metieni, no kuriem ar 18 mūsu vārtu vīrs spēja tikt galā.

# ECHL čempionātā Adirondakas "Thunder" ar 5:3 tika pie panākuma pār Meinas "Marines". "Thunder" vārtos stājās Mareks Mitens, kurš apturēja 37 pretinieku komandas metienus, ielaižot vien trīs ripas savos sargātajos vārtos.

# WHL spēlē četrus metienus pa pretinieku vārtiem izpildīja Bogdans Hodass, kurš nopelnīja arī divas soda minūtes un pārsteidzošā kārtā pozitīvu +/- koeficientu +1 "Hat Tigers" pamatīgā zaudējumā ar 2:7 pret Vinipegas "Ice".

# USHL spēlē Fēlikss Gavars izpildīja piecus metienus pa vārtiem Fargo "Force" pagarinājuma uzvarā ar 5:4. Gavars piedalījās savas komandas pirmo vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli. Tikmēr "RoughRiders" uzvarā ar 5:3 divus metienus pa vārtiem izdarīja Martins Lavins, bet vienreiz meta Daniels Mūrnieks. Abi latvieši palika bez rezultativitātes punktiem, bet Mūrnieks nopelnīja +/- rādītāju +2.

# "Sausā" nācās palikt Sioksas "Musketeers" komandas spēlētājiem Ralfam Bergmanim un Pēterim Purmalim, kuru pārstāvētā komanda ar 0:2 piedzīvoja zaudējumu pret "Stampede".

# Kanādā vienu spēka paņēmienu izpildīja QMJHL spēlējošais Harijs Brants, kurā "Titans" piedzīvoja neveiksmi ar 3:4. Branta rēķinā arī divi uzmetieni vārtu virzienā. Pie rezultatīvas piespēles tika Raivis Ansons, kura "Drakkar" piedzīvoja pagarinājuma zaudējumu ar 4:5. Ansona komandas biedrs Niks Feņenko veica trīs metienus pa vārtiem.

# Starp Latvijas hokejistiem Ziemeļamerikā aizvadītās nakts rezultatīvāko spēli aizvadīja Arnī Ravinskis, kurš guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli. Tomēr viņa pārstāvētā "Armada" ar 4:5 piekāpās Halifaksā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://www.echl.com/
https://whl.ca/
https://www.ushl.com/
https://theqmjhl.ca/

     [+] [-]

, 2021-11-28 11:39, pirms 2 gadiem
a kāpēc autori ir pārstājuši rakstīt par mūsējo gaitām NCAA??? NCAA līmenis tomēr ir augstāks par USHL un arī par CHL līgām...

     [+] [-]

, 2021-11-28 12:50, pirms 2 gadiem
Hodass un Fenenko atkosti, jau mazāk vāc punktus

     [+] [-]

, 2021-11-28 15:13, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: a kāpēc autori ir pārstājuši rakstīt par mūsējo gaitām NCAA??? NCAA līmenis tomēr ir augstāks par USHL un arī par CHL līgām...
NCAA nedrīkst ignorēt, bet koledžas spēlētājus salīdzināt ar jauniešu līgu tiešām spēj tikai tādi eksperti kā Jūs abraga kungs...