Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šišļaņņikovs uguņo Austrijā, Tambijeva "Dynamo" septītā uzvara pēc kārtas

Šišļaņņikovs uguņo Austrijā, Tambijeva "Dynamo" septītā uzvara pēc kārtas
Leonīds Tambijevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pateicoties diviem Oļega Šišļaņņkova vārtiem "Kitzbuheler" izcīnīja uzvaru papildlaikā Alpu Hokeja līgas spēlē. Krievijas VHL līgā turpina uzvarēt Leonīda Tambijeva "Dynamo", bet Lielbritānijā Ričarda Birziņa ""Fife Flyers" pieveica Ervīna Muštukova "Steelers".

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) Krasnojarskas “Sokol” ar 2:3 piekāpās “Molot-Prikamye”. Artūrs Ozoliņš viņam atvēlētajās 20:08 minūtēs ar rezultativitāti neatzīmējas un tikai vienu reizi meta pa vārtiem. Uzbrucējs ir otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā ar pieciem vārtiem un septiņām piespēlēm 18 aizvadītajās spēlēs.

Aļmetjevskas “Neftyanik” ar 2:0 pārspēja no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgto Novokuzņeckas “Metallurg”. Aizsargs Eduards Hugo Jansons laukumā pavadīja 15:05 minūtes un divas reizes meta pa vārtiem. Pagaidām aizsargam tikai vienu reizi gūt vārtus, tas notika iepriekšējā mačā pret “Yermak”.

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas “Dynamo” uzvarēja septītajā spēlē pēc kārtas, pieveicot Rudnijas “Gornyak” ar 4:3. Trenera dēls Kirils Tambijevs turpina ārstēt savainojumu – šosezon uzbrucējs aizvadījis tikai septiņas spēles, kurās guvis astoņus (2+6) punktus.

Zviedrijas čempionātā “Orebro” piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā pret “Mora” ar 1:2. Rodrigo Ābols uz ledus pavadīja 6:53 minūtes un paspēja pielietot vienu spēka paņēmienu. Pagaidām uzbrucēja kontā nav neviena rezultativitātes punkta.

Šveices čempionātā “Lugano” pārspēja “Lausanne” pateicoties trīs bezatbildes vārtiem trešajā periodā. Elvis Merzļikins tika galā ar 18 no 22 metieniem pa saviem vārtiem.

Baltkrievijas ekstralīgā “Gomel” pārspēja Soļigorskas “Shakhter” ar 3:0. Edijs Brahmanis nespēja pārtraukt piecu bezpunktu spēļu sēriju – pēdējo reizi uzbrucējs guvis vārtus 26. septembrī. “Gomel” kapteinis aizvadījis 14 spēles, kurās atzīmējies ar četriem vārtiem un divām piespēlēm.

Somijas pēc spēka otrās līgas (Mestis) spēlē “Kettera” ar 6:3 uzvarēja “SaPKo”. Arī šoreiz Rūdolfs Maslovskis nebija komandas pieteikumā. Šosezon uzbrucējs ticis iekļauts pieteikumā septiņas reizes, viņa kontā ir vieni vārti un divas piespēles.

Alpu Hokeja līgā “Kitzbuheler” ar Gati Spruktu un Oļegu Šišļaņņikovu papildlaikā salauza “Pusteral” pretestību – 6:5. Šišļaņņikovs atzīmējās divas reizes – tieši viņš atklāja rezultātu jau 19. sekundē, viņš guva arī uzvaras vārtus papildlaika pirmajā minūtē. Uzbrucēja kontā arī viena piespēle un +2 lietderība. Arī Spruktam viena piespēle un lietderības koeficients +2.

Lielbritānijas Elites līgas pastarīte “Capitals” ar Juri Upīti (1+4 šosezon) un Rihardu Grigoru (bez punktiem šosezon) sastāvā piedzīvoja kārtējo sagrāvi, šoreiz pret “Storm” ar 0:9. Tikmer citā mačā Ervīna Muštukova “Steelers” papildlaikā piekāpās Ričarda Birziņa “Fife Flyers” ar 1:2. Aizsargs Birziņš (sezonā 2+3) šoreiz nebija rezultatīvs, bet Muštukovs atvairīja 18 no 20 metieniem.

Izmantotie avoti:
erstebankliga.at
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
SHL.se
Mestis - Etusivu

     [+] [-]

, 2017-10-29 09:29, pirms 7 gadiem
Cerams, ka tas nenozīmē Maslovska atskaitīšanu...

     [+] [-]

, 2017-10-29 09:53, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, ka tas nenozīmē Maslovska atskaitīšanu...
Maslovskim trauma, skat. Ketterä , drīz atgriezīsies sastāvā

     [+] [-]

, 2017-10-29 10:02, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Maslovskim trauma, skat. Ketterä , drīz atgriezīsies sastāvā
Paldies par info.