Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašim pirmie vārti SHL sezonā, Dzierkalam rezultatīva piespēle

Andris Liepa
Andris Liepa

Indrašim pirmie vārti SHL sezonā, Dzierkalam rezultatīva piespēle
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan

Sestdien, 28. septembrī, Zviedrijas augstākās hokeja līgas mačā ar vārtu guvumu izcēlās Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis, palīdzot viņa pārstāvētajai Jēvles "Byrnas" vienībai ar 5:3 (0:1, 2:1, 3:1) uzveikt "Frolunda" vienību. Citā mačā uzvaru ar 4:2 (1:0, 0:0, 3:2) svinēja Mārtiņa Dzierkala Šellefteo AIK vienība, pārspējot "Orebro". Uzvaru Somijas augstākās līgas spēlē savai komandai palīdzēja izcīnīt arī Ēriks Vītols.

Indrašis spēlē pret "Frolunda" uz ledus devās pirmajā virknējumā, nospēlējot 18 minūtes un 31 sekundi. Viņš sev atvēlētajā laikā izcēlās ar vārtu guvumu, otrajā periodā palīdzot savai komandai izlīdzināt rezultātu. Šie bija Indraša pirmie vārti šajā SHL sezonā.

Šajā mačā viņš divas reizes meta pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un iekrāja +1 lietderības koeficientu.

Savukārt Mārtiņš Dzierkals Šellefteo AIK uzvarā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 31 sekundi, spēlējot trešajā virknējumā. Latviešu hokejists šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

AIK ar deviņiem punktiem četrās spēlēs SHL kopvērtējumā ieņem 3. vietu, bet "Byrnas" ar sešiem punktiem trīs mačos ieņem 4. pozīciju.

Tikmēr Somijas augstākajā līgā pie panākuma tika Ērika Vītola un Mika Tumanova pārstāvētā Jiveskiles JYP vienība, kas savā laukumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 2:0) pārspēja Hemēnlinnas HPK, kuras sastāvā nebija iekļauts Artūrs Andžāns.

Par JYP vārtu drošību šajā spēlē rūpējās tieši Vītols, tiekot galā ar 24 no 25 pretinieku metieniem. Savukārt Tumanovs bija iekļauts komandas trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 15 minūtes un 34 sekundes. Šo spēli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-28 21:15, pirms 3 dienām
Prieks par Dzieri, nu jau nopelnījis citu lomu komandā un punkti krājas. Vītolu ar pirmo uzvaru!

     [+] [-]

, 2024-09-28 23:00, pirms 3 dienām
Dzierkals ar savu slidojumu Zviedru līgā labi iederas, prieks, ka Indrašim dod daudz spelēt.

     [+] [-]

, 2024-09-29 16:27, aizvakar
Mikus Mintautišķa vārti - https://youtu.be/fxiEgfEGLhI
Mika Indraša vārti - https://youtu.be/UfpUFX-ZV3c