Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu klubiem divas uzvaras un zaudējums Kvebekas junioru līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latviešu klubiem divas uzvaras un zaudējums Kvebekas junioru līgā
Rūdolfs Polcs. Foto: LFF

Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) ietvaros pie otrajām uzvarām tikušas aizsarga Harija Branta Šikotimi "Saguenéens" un uzbrucēja Raivja Kristiāna Ansona Baikomo "Drakkar", kamēr centra uzbrucēja Rūdolfs Polca Valdoras "Foreurs" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas.

Polcs šonakt "Foreurs" labā uzvarēja divos no trim iemetieniem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +1, viņa komandai divas reizes izlaižot minimālu pārsvaru un ar 2:3 pagarinājumā atzīstot Dramondvillas "Voltigeurs" pārākumu. Polca rēķinā trīs spēlēs ir iekrāta viena rezultatīva piespēle.

Branta "Saguenéens" trešā perioda izskaņā atspēlējās no 1:3 deficīta un viesos ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica Blainvilas-Buābrānas "Armada" komandu. Latvietis atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu, vienu metienu pa vārtiem un lietderības koeficientu +1. Aizsargs šosezon ar rezultativitāti nav izcēlies.

Ar 60 minūtēm nebija gana, lai noskaidrotu uzvarētāju arī "Drakkar" uzvarā 3:2 pagarinājumā pret Gatino "Olympiques". Ansons uzvarēja vienīgajā iemetienā, kā arī izdarīja pa vienam metienam pa vārtiem un spēka paņēmienam. Līdzšinējos trīs mačos uzbrucējam viens vārtu guvums.

Izmantotie avoti:
https://theqmjhl.ca/