Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim divi vārti "Gomel" graujošā uzvarā, Tambijeviem pirmais zaudējums

Brahmanim divi vārti "Gomel" graujošā uzvarā, Tambijeviem pirmais zaudējums
Edijs Brahmanis
Foto: belarushockey.com

Edijs Brahmanis guva divus vārtus Baltkrievijas čempionāta spēlē, bet viņa "Gomel" svinēja pārlecinošo uzvaru ar 9:1, savukart Leonīda un Kirila Tambijevu "Dynamo" piedzīvoja pirmo zaudējumu VHL šosezon.

Aizsargs Kalvis Ozols nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2 Kongsvineras „Knights” zaudētajā spēlē pret Stavangeras „Oilers” ar 1:5. Ozols pavadīja laukumā 19:24 minūtes. Vārtus aizsargs pagaidām nav guvis, toties atdevis divas piespēles iepriekšējos sešos mačos. „Knights” ieņem priekšpēdējo vietu līgā ar pieciem punktiem septiņās spēlēs.

Arī citam Latvijas aizsargam nebija veiksmīga diena Norvēģijā - Kirila Mitrofanova Manglerudas „Star” piekāpās Stavangeras „Oilers” ar 1:4, bet pats aizsargs netika iekļauts komandas pieteikumā, savukārt pēdējo maču Mitrofanovs aizvadīja 23. septembrī Norvēģijas otrajā pēc spēka līgas klubā „Furuset” no Oslo kopā ar citu aizsargu no Latvijas – Eduardu Fjodorovu.

Vienīgajā dienas spēlē Šveices NLA turnīrā Ženēvas „Servette” pēcspēles metienu sērijā pārspēja Cīrihes „Lions” ar 3:2. Zaudētāju rindās 16:45 minūtes laukumā pavadīja Ronalds Ķēniņš, kurš spēles laikā bloķēja vienu metienu. Pagaidām uzbrucēja kontā ir vieni vārti un viena piespēle. „Lions” ieņem ceturto vietu čempionātā ar 14 punktiem deviņās spēlēs.

Pirmo zaudējumu Krievijas Augstākajā līgā (VHL) piedzīvoja Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo”, kas piekāpās Ņeftekamskas „Toros” ar 1:2. Kirils Tambijevs laukumā pavadīja 20:12 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem, bet komandas vienīgajā vārtu guvumā nav piedalījies. Šī bija jau trešā spēle uzbrucējam šosezon, viņa kontā ir vieni vārti un divas piespēles. Neskatoties uz zaudējumu, „Dynamo” palika pirmajā vietā VHL tabulā ar 19 punktiem astoņās spēlēs.

Baltkrievijas ekstralīgā „Gomel” sagrāba „Vitebsk” ar 9:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva uzbrucējs Edijs Brahmanis, kuram arī viena rezultatīva piespēle. Septiņos turnīra mačos uzbrucējs guvis četrus vārtus un atdevis divas piespēles, bet „Gomel” ieņem ceturto vietu ar 14 punktiem pēc septiņām spēlēm.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockey.no
Хоккей Беларуси, Литвы и Украины
https://www.sihf.ch/de/national-lea...

     [+] [-]

, 2017-09-29 00:17, pirms 7 gadiem
Pagaidām izskatās, ka arī šī sezona Ķēniņam nebūs diez ko rezultatīva.

     [+] [-]

, 2017-09-29 04:51, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pagaidām izskatās, ka arī šī sezona Ķēniņam nebūs diez ko rezultatīva.
Pagājušā sezona jau tādi pati bija - nekāda(kādi 5 goli pa sezonu bija).

     [+] [-]

, 2017-09-29 07:55, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pagaidām izskatās, ka arī šī sezona Ķēniņam nebūs diez ko rezultatīva.
Toties labs spēles laiks.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 08:52, pirms 7 gadiem
Māris Jass Slovākijā
HC Nové Zįmky » Defenzķvne rady posilnķ...

     [+] [-]

, 2017-09-29 09:04, pirms 7 gadiem
skāde Edijs neiederējās savulaik DR kapātāju spēles stilā

     [+] [-]

, 2017-09-29 13:54, pirms 7 gadiem
Raksta autors neskopojas uz vārdu pērlēm: "... „Gomel” sagrāba Vitebsk” ar 9:1 ..."