Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas uzbrucējs Biezais pagarina līgumu ar DEL2 klubu, piekrīt mazākai algai

Rolands Eliņš

Latvijas uzbrucējs Biezais pagarina līgumu ar DEL2 klubu, piekrīt mazākai algai
Elvijs Biezais. Foto: Marie Lösche/Dresdner Eislöwen Eishockeyclub

Vācijas pēc spēka otrās hokeja līgas klubs „Dresdner Eislowen” pavēstījis, ka tā sastāvā arī nākamsezon spēlēs Latvijas hokejists Elvijs Biezais.

Elvijs Biezais Vācijas hokeja līgā DEL2 debitēja iepriekšējā sezonā. Viņš piedalījās 32 komandas spēlēs, tajās izceļoties ar 31 punktu (10+21). Viņš palīdzēja komandai iegūt desmito vietu regulārajā sezonā, kā arī veiksmīgi sākt izslēgšanas spēles, kas tika pārtrauktas pandēmijas dēļ.

Kluba mājaslapā vēstīts, ka Biezais turpinās spēlēt komandā arī nākamsezon, turklāt tiek atzīmēts, ka Biezais nolēmis atbalstīt klubu grūtajos laikos un piekritis algas samazinājumam.

„Esam ļoti priecīgi, ka Elvijs turpinās spēlēt pie mums,” mājaslapā citēts „Eislowen” sporta direktora Marko Stihnots. „Viņa rīcība norāda uz spēcīgu raksturu un apņēmību. Elvijs bija un ir komandas spēlētājs. Pat tad, kad viņš nevarēja piedalīties mačos leģionāru ierobežojuma dēļ, viņš bija klāt katrā spēlē un uzmundrināja komandas biedrus. Viņš nepārprotami izrādīja savu vēlmi spēlēt Drēzdenē, pats piedāvājot un pieņemot nozīmīgas izmaiņas savā atalgojumā.”

Biezais savukārt norādīja, ka viņam un viņa sievai Drēzdenē ļoti patīk un ka viņi tur ātri iedzīvojušies: „Kluba vadība pret mani ir izturējies godīgi un ar uzticību. Nebija viegli, ka es nevarēju spēlēt katrā mačā. Taču tas arī ir padarījis mani spēcīgāku. Vēlos turpināt spēlēt šajā komandā un palīdzēt tai gūt panākumus.”

29 gadus vecais Latvijas hokejists pirms nonākšanas Vācijā spēlēja Francijas komandā „Gap”, kurā izcēlās ar 40 punktiem 37 spēlēs. Viņa karjeras CV aptver arī Polijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Somijas līgas. Leģionāra gaitās viņš devās 2013. gadā, pirms tam pārstāvot Rīgas „Dinamo” sistēmu. Biezais KHL nospēlēja 39 spēles, viņš piedalījies arī vairākās pārbaudes spēlēs Latvijas izlasē un pārstāvējis valsti U18 un U20 pasaules čempionātos.

Izmantotie resursi:
https://www.eisloewen.de/elvijs-bie...

     [+] [-]

, 2020-08-28 11:47, pirms 4 gadiem
Ko gan padarīsi ...ja netiek Dinamiešos, jāspēlē DEL2. Bet tā pat molodčiks! Ar raksturu!

     [+] [-]

, 2020-08-28 13:10, pirms 4 gadiem
Laba statistika, bet tāpat laukumā nelaiž..