Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam vārti, Ozoliņam piespēle, Muštukovs izstājas no "play-off"

Rubīnam vārti, Ozoliņam piespēle, Muštukovs izstājas no "play-off"
Kristiāns Rubīns
Foto: Kevins Johansons

Šodien Zviedrijas "SuperElit" čempionātā, kas ir U20 vecuma grupas čempionāts, ar vārtu guvumu izcēlies Kristiāns Rubīns, taču tas nelīdzēja viņa pārstāvētajai "Vasteras" izcīnīt uzvaru. VHL izslēgšanas spēlēs ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Artūrs Ozoliņš, bet no Francijas "Ligue Magnus" izslēgšanas spēlēm izstājies Ervīns Muštukovs.

Šveices NLA čempionātā Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano" ar 4:6 atzina "Ambri-Piotta" pārākumu. Merzļikins šajā mačā palika komandas rezervē. Citā spēlē Ivara Punnenova pārstāvētā "Tigers" ar 1:4 atzina "Flyers" pārākumu. Punnenovs šajā mačā tika galā ar 34 no 37 pretinieku metieniem.

Āzijas hokeja līgā uzvaru izcīnija Sergeja Pečuras pārstāvētā "Sakhalin", kas ar 3:2 uzveica "Dragon" vienību. Pečura šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Somijas "Mestis" hokeja līgā zaudējumu cieta Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas ar 2:6 atzina "TUTO" pārākumu. Baževics netika pieteikts šim mačam.

Zviedrijas "SuperElit" čempionātā, kas ir U20 vecuma grupas, cīņu par vietas saglabāšanu turpina Kristiāna Rubīna pārstāvētā "Vasteras", kas šodien ar 3:6 atzina "Mora" pārākumu. Latviešu aizsargs spēlēja pirmajā aizsargu pārī, atzīmējoties ar vārtiem, trīs metieniem, divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā uzvaru izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas ar 1:0 uzveica "Storhamar" vienību. Balceram šajā mačā divi metieni pa vārtiem.

Francijas "Ligue Magnus" izslēgšanas spēles turpina Edgara Dīķa pārstāvētā "Brest", kas šodien ar 2:3 atzina "Angers" pārākumu. Dīķim viens metiens pa vārtiem. "Brest" šajā sērijā nonākusi iedzinējos ar 1:3. Izstāšanos no "play-off" šodien piedzīvoja Ervīna Muštukova pārstāvētā "Grenoble", kas šodien ar 1:2 atzina "Rouen" pārākumu, zaudējot visā sērijā ar 1:4. Savukārt cīņu par vietas saglabāšanu turpina Deivida Sarkaņa un Edgara Homjakova pārstāvētā "MAG", kas šodien ar 6:3 uzveica "Bordeaux" vienību. Sarkanim šajā mačā vārti, divi metieni un pozitīva lietderība +1.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) notiekošajās izslēgšanas spēles uzvaru izcīnija Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 3:2 uzveica "Zauraļe" vienību. Ozoliņš spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 13:48 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderību +1. Sērijā "Ermak" ir vadībā ar 2:0. Citā mačā savstarpējo spēli aizvadīja Edgara Siksnas un Jura Upīša pārstāvētie klubi. Uzvaru šajā mačā izcīnija Upīša pārstāvētā "Torpedo", kas ar 3:2 uzveica Siksnas "Saryarka". Upītis spēlēja ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadot 7:39 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar vienu metienu, savukārt Siksna spēlēja trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 13:26 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem. Sērijā ar 2:0 vadībā ir "Torpedo". Savukārt Aleksejs Širokovs palīdzēja "Ņeftjanik" izcīnit uzaru ar 3:1 pār HK "Sarov" vienību. Širokovs spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 13:27 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem.
Izmantotie resursi:
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation
Mestis
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY
stats.swehockey.se
FRA - FIHF Ligue Magnus - scoreboard |...
Hjem
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2016-02-28 00:43, pirms 9 gadiem
Jāgaida Sergeja Pečuras izsaukums uz izlasi, lai Beresņevs pārbauda, cilvēks gandrīz regulāri gūst punktus