Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Girgensona "Americans" ceturtais zaudējums pēc kārtas, Kuldam piespēle

Rolands Eliņš

Girgensona "Americans" ceturtais zaudējums pēc kārtas, Kuldam piespēle
Zemgus Girgensons
Foto: amerks.com

Latviešu hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā AHL komanda Ročesteras „Americans” šonakt piedzīvojusi zaudējumu pret Toronto „Marlies” vienību (1:2). Girgensons spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Trīs zaudējumi pēc kārtas bija likuši „Americans” vienībai atkāpties uz devīto vietu Rietumu konferencē, taču šonakt bija iespēja atspēlēties pret turnīra tabulā turpat blakus esošo Toronto „Marlies”.

Pēc neizšķirti aizvadīta pirmā perioda jau otrās mača trešdaļas piecpadsmitajā sekundē rezultātu atklāja „Marlies” hokejisti. 10 minūtes vēlāk „Americans” gan vairākumā spēja atspēlēties (vārtus guva Marks Mankari, kurš šajā mačā izdarīja veselus astoņus metienus), taču uzreiz pēc tam noteikumi tika pārkāpti pret „Marlies”, un pirmo vārtu autors Raians Hamiltons devās izpildīt soda metienu un viņš nekļūdījās – 2:1.Šāds rezultāts saglabājās līdz pat spēles beigām, kas nozīmēja, ka „Americans” zaudējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas.

Zemgus Girgensons šajā mačā ar punktiem vai metieniem neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Savukārt Edgara Kuldas pārstāvētā WHL komanda Edmontonas "Oil Kings" šodien spēja atspēlēties no divu vārtu deficīta un uzvarēt Portlendas "Winterhawks". Noraidījumiem bagātā spēlē (kopā 65 soda minūtes) vēl otrā perioda beigās "Oil Kings" bija iedzinējos ar 1:3, viņu tobrīd vienīgajos vārtos rezultatīvu piespēli bija izdarījis Edgars Kulda, taču otrā perioda pēdējās sekundēs gūtie vārti ļāva uz lietām skatīties daudz cerīgāk, un trešajā periodā "Oil Kings" rezultātu gan izlīdzināja, gan minūti pirms spēles beigām izrāva uzvaru 4:3. Kuldam šajā spēlē arī pozitīvs lietderības koeficents plus viens.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 16:32, pirms 12 gadiem
Zemgus Girgensons šajā mačā ar punktiem vai metieniem neizcēlās un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.
Nezkāpēc tas nemaz nepārsteidz,par šo džeku vajadzētu sākt rakstīt tad kad sāks rādīt ko ievērības cienīgu!!!