Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam pirms došanās uz Pekinu 1+1, Zabusovam trīs punkti Čehijā

Emils Ozerinskis

Daugaviņam pirms došanās uz Pekinu 1+1, Zabusovam trīs punkti Čehijā
Kaspars Daugaviņš. Foto: BC Bern

Čehijas Ekstralīgā savu līdz šim labāko spēli aizvadījis latviešu uzbrucējs Patriks Zabusovs, kurš ar vārtiem un rezultativu piespeli kaldināja Zlīnas uzvaru. Savukārt Kasapars Daugaviņš guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli Šveices čempionāta mačā.

Šveices čempionātā "Bern" rindās ar realizētu metienu ātrajā uzbrukumā un rezultatīvu piespēli pirms došanās uz Pekinu izcēlās Kaspars Daugaviņš, tomēr viņa komanda ar 3:4 atzina "Davos" pārspēku. Daugaviņš laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes, raidot tīkliņā savu vienīgo metienu pa pretinieku vārtiem.

• Pie uzvaras ar 3:0 tika Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", uz nullītes atstājot "Lions" hokejistus. Latvijas centra spēlētājs laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, veicot trīs metienus pa vārtiem, bet pie rezultativitātes punktiem netiekot.

• Gandrīz deviņas minūtes laukumā pavadīja Rihards Melnalksnis, kura pārstāvētā "Tigers" ar 4:7 kapitulēja pret "Lugano". Centra uzbrucējs tika pie negatīva +/- rādītāja -1. Tikmēr viņa komandas biedrs Oskars Lapinskis spēlēja par minūti mazāk, bet pamanījās tikt pie -2.

• Pirmo reizi Patriks Zabusovs izcēlās ar trīs rezultativitātes punktiem Čehijas Ekstralīgā. Uzbrucējs ar gūtiem vārtiem uzsāka savas komandas Zlīnas "PSG Berani" atspēlēšanos no divu vārtu deficīta, bet Zabusova rezultatīvās piespēles ļāva Zlīnas komandai izlīdzināt rezultātu pamatlaika baigās un izraut uzvaru ar 4:3 pār Litvīnovas "Verva", kuras rindās spēli ar gūtiem vārtiem uzsāka Uvis Balinskis. Vārtus guvušais Balinskis laukumā pavadīja 23 minūtes, kamēr Zabusovam 1+2 sakrāt padevās nedaudz vairāk nekā 14 spēlētu minūšu laikā. Uzvarētāju rindās 23 minūtes nospēlēja Roberts Mamčičs, kura trīs metieni vārtsargu pārspēt nespēja, uzvarēto spēli aizsargam noslēdzot ar koeficientu -1.

• Vārtiem bagātā spēlē Kristofera Binduļa pārstāvētā "Česke Budejovice" ar rezultātu 5:4 pagarinājumā svinēja panākumu pār "Trinec". Aizsargs 18 ar pusi spēlētās minūtēs vienreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu metienu, bet pie rezultativitātes punktiem netika.

• Čehijas Ekstralīgā gan ar zaudējumu nācās samierināties Mārim Bičevskim un viņa pārstāvētajai "Mlada Boleslav", kas ar 2:3 piekāpās "Olomouc". Latviešu hokejists desmit laukumā pavadītās minūtēs vienreiz meta pa vārtiem un palika ar negatīvu +/- rādītāju -1.

Guntis Galviņš bloķēja četrus metienus 13 laukumā pavadītu minūšu laikā "Vitkovice" pagarinājuma uzvarā ar 2:1 pret "Klando". Aizsargs gan tika pie negatīva -1, kamēr viņa komandas biedrs Roberts Bukarts 16 ar pusi laukumā pavadītu minūšu laikā veica vienu metienu pa vārtiem, citos rādītājos neizceļoties.

Somijas "Metis" līgā ar divu minūšu noraidījumu atzīmējās Ernests Ošenieks, kura pārstāvētā "Kiekko-Vantaa" ar 2:4 atzina "RoKi" vienības pārspēku.

Polijas čempionātā minimālu zaudējumu ar 1:2 piedzīvoja Jastšembezdrojas GKS, kuras rindās vienīgos vārtus guva Vitālijs Pavlovs pēc Frenka Rezgala rezultatīvas piespēles.

Kazahstānas čempionātā Deniss Fjodorovs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Pētera Skudras trenētajai "Karaganda" gūt uzvaru ar 2:1 pār "Kazzinc-Torpedo".

Zviedrijas Allsvenskan līgā pie vārtiem un rezultatīvas piespēles tika Georgs Golovkovs, kurš ar 4:3 palīdzēja kaldināt "Almtuna" panākumu pār "Vasterviks".

• Centra uzbrucējs Ņikita Jevpalovs palika "sausā" Austrijas čempionāta spēlē, tomēr viņa "Dornbirner" ar 2:1 uzveica "Klagenfurter".

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/
https://mestis.fi/
https://polskihokej.eu/
https://www.hockeyallsvenskan.se/
https://www.ice.hockey/
https://www.sihf.ch/

  -2 [+] [-]

, 2022-01-28 23:21, pirms 3 gadiem
Dogmens tomer nodevejs, nochipojas
Es gan labak ceru ka nopirka chipu citadi tulit iekritis uz 2 stripinam jo kaa pereplutnikovs teica, shobrid no visiem chipotajiem 85% ir pozitivi

  -1 [+] [-]

, 2022-01-28 23:40, pirms 3 gadiem
Uz Boston Bruins 1.maiņu, lai labo savu 2013.gada jūnijā pieļauto kļūdu! (izcilajam Jaromir Jagr tas maksāja trešo Stenliju)

     [+] [-]

, 2022-01-29 00:51, pirms 3 gadiem
Malači, ka Čehijā sevi adraduši un gūst prieku no hokeja. Kādam varbūt sanāk arī pacelties līmeni augstāk

     [+] [-]

, 2022-01-29 08:52, pirms 3 gadiem
Nu vot tā, iztērēja Pekinā paredzētos punktus. ! Ir tagad jēga vispār braukt ?

     [+] [-]

, 2022-01-29 11:38, pirms 3 gadiem
Sviests, kandidātiem jau no Janvāra sākuma vajadzēja visiem burbulī trenēties

  +1 [+] [-]

, 2022-01-29 12:06, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Malači, ka Čehijā sevi adraduši un gūst prieku no hokeja. Kādam varbūt sanāk arī pacelties līmeni augstāk
beidz čīkstēt, Čehijas līmenis ir augsts - NHL, protams, nav, bet tāpat ir viena no Eiropas TOP līgām.

     [+] [-]

, 2022-01-29 12:26, pirms 3 gadiem
vēl viens autors, kurš iedomājies, ka Šveices SL ir sētas līga (neskatoties uz to, ka Haris džekus no šīs līgas uz izlasi sauc)
vakar:
EHC Klotens vs. HC La Chaux-de-Fonds 2:1 zaudētājiem - Smons 0+1 (1. aizsargu pārī, laiks laukumā 19:19) Nils Sējējs 0+0 (3. maiņa, 11:44) https://www.sihf.ch/de/game-center/... ;
HC Sierre vs. GKC Lions 4:2 - uzvarētājiem 4. maiņas uzbrucējam Rihardam Puidem 2 soda minūtes (7:40 minūtēs) https://www.sihf.ch/de/game-center/... .

Vērts pieminēt arī Ungāriju: MAC HKB Újbuda vs. Sport Club Csíkszereda 4:3 - Kirils Galoha vakar kļuva par spēles varoni ar 2 goliem, no kuriem pēdējais papildlaikā izraujot komandai uzvaru https://www.ersteliga.hu/game/id/62... .