Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam trešie vārti šosezon, Bļugeram otrā piespēle

Agris Suveizda

Jevpalovam trešie vārti šosezon, Bļugeram otrā piespēle
Ņikita Jevpalovs
Foto: San Jose Barracuda

Amerikas Hokeja līgā otros vārtus pēdējās četrās spēlēs guva Ņikita Jevpalovs, savukārt ar trešo rezultativitātes punktu sešos mačos atzīmējās Teodors Bļugers.

Sanhosē "Barracuda" vienus vārtus guva mazākumā, nenosargāja 2:0 un 3:2 vadību, tomēr pagarinājumā ar 4:3 savā laukumā pārspēja Stoktonas "Heat". Ņikita Jevpalovs astotajā minūtē vienādos sastāvos panāca 2:0, realizējot savu vienīgo metienu, tika pie divām soda minūtēm un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon 22 gadus vecais uzbrucējs 23 spēlēs sakrājis piecus (3+2) punktus, 15 soda minūtes un pozitīvu lietderību +5.

Uzvarēja arī "Penguins", kas izbraukumā bija iedzinējas lomā ar 1:3 un 2:4, tomēr guva trīs vārtus pēc kārtas un ar rezultātu 5:4 pārspēja "Senators". Teodors Bļugers 14. minūtē vienādos sastāvos palīdzēja panākt 1:1, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. 22 gadus vecais uzbrucējs šosezon sešās spēlēs ticis pie trim (1+2) punktiem, divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Bļugera pārstāvētā "Penguins" ar 43 punktiem 28 spēlēs ir Atlantijas divīzijas līdere, savukārt "Barracuda" ar 30 punktiem 23 mačos Klusā okeāna divīzijā atrodas ceturtajā pozīcijā. Kaldera kausa izcīņai kvalificēsies katras divīzijas četras spēcīgākās vienības.

Izmantotie resursi:
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...

     [+] [-]

, 2016-12-27 10:36, pirms 8 gadiem
Švaki, īsti meistari jau 18 gados ir zvaigznes NHL! Dinamo, es nāku!

     [+] [-]

, 2016-12-27 12:13, pirms 8 gadiem
Malachi! Blugers leni, bet stabili tuvojas savam merkjim. Jevpalovam ir jaturpina shadi, jo savadak pavasarii uz Eiropu un ari te statistikas ailites ir nepiecieshami punkti. Lai veicas!