Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rimjānam vārti pret Ponomarenko klubu Norvēģijā, Ābols aktīvs Zviedrijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rimjānam vārti pret Ponomarenko klubu Norvēģijā, Ābols aktīvs Zviedrijā
Leonards Rimjāns (Nr. 47). Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Norvēģijas meistarsacīkstēs hokejā uzbrucēja Leonarda Rimjāna vārtu guvums neglāba Ringerikes "Panthers" no zaudējuma ar 4:5 viesos pret aizsarga Maksima Ponomarenko pārstāvēto Sarpsborgas "Sparta".

27 gadus vecais Daugavpils hokeja audzēknis Rimjāns izcēlās otrā perioda astotajā minūtē, tobrīd panākot 2:3. Uzbrucēja rēķinā laukumā pavadītajās 15 ar pusi minūtēs kopumā trīs metieni pa vārtiem. Rimjāns šosezon sakrājis 12 (5+7) punktus.

• Pretējā nometnē spēlējošais Ponomarenko rezultatīvi asistēja "Sparta" pirmajā vārtu guvumā, nopelnot trešo (1+2) punktu sezonā. 24 gadus vecajam aizsargam 12 minūšu laikā lietderības koeficients +2. Kopvērtējumā pēc 22 kārtām "Sparta" ar 42 punktiem pakāpās uz trešo vietu, savukārt "Panthers" ar 23 punktiem ir astotā.

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja uzbrucēja Rodrigo Ābola "Örebro", izbraukumā ar 3:0 sakaujot turnīra pastarīti Stokholmas "Djurgården". Latvijas izlases hokejists 17:11 minūtēs trīsreiz apdraudēja pretinieku vārtus, bija pārāks 50% iemetienu un veica vienu spēka paņēmienu.

• Vārtsargs Jānis Kalniņš palika Vekšes "Lakers" rezervē zaudējumā ar 3:4 bullīšos pret Kārlstades "Färjestad". Zviedrijas meistarsacīkšu kopvērtējumā "Örebro" ar 22 kārtās nopelnītiem 36 punktiem ir septītā, bet "Lakers" ar 34 punktiem atrodas vietu zemāk.

• Uzbrucējs Deniss Smirnovs uz ledus pavadītajās 12 ar pusi minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja divos no trim iemetieniem, kā arī bloķēja vienu sāncenša raidījumu, Šveices Nacionālās līgas spēlē palīdzot Ženēvas "Servette" mājās ar 2:1 pagarinājumā salauzt "Biel-Bienne" pretestību. "Servette" ar 29 punktiem 26 mačos ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.shl.se/p/
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

  -1 [+] [-]

, 2021-11-28 09:45, pirms 2 gadiem
Kalniņš degradē, bija viena no KHL Top8 kluba pamatvārtsargs, ar skatu uz NHL, tagad Zviedrijā rezervē...karjera galā.

     [+] [-]

, 2021-11-28 11:44, pirms 2 gadiem
gircc rakstīja: Kalniņš degradē, bija viena no KHL Top8 kluba pamatvārtsargs, ar skatu uz NHL, tagad Zviedrijā rezervē...karjera galā.
ar kādu skatu uz NHL??? Ko Tu fantazē??
Pilnīgu sviestu Tu par to rezeervi arī te ierakstīji - Kalniņš ir Lakers pamatvārtsargs vēl joprojām, ja Tu spētu saprast, tad zinātu, ka neviens vārtsargs nekad nestāv vārtos 100% visās spēlēs.
Tā ka vienīgais, kas te ir degradējies, ir Tava smadzene