Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Buncim vārti "Nitra" uzvarā finālsērijas spēlē, Fjodorovs iemet finālā Kazahstānā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Buncim vārti "Nitra" uzvarā finālsērijas spēlē, Fjodorovs iemet finālā Kazahstānā
Filips Buncis. Foto: HK Nitra

Slovākijas Ekstralīgas finālsērijas ceturtajā spēlē uzbrucējs Filips Buncis guva "Nitra" komandas ceturtos vārtus uzvarā ar rezultātu 4:1 pār Bratislavas "Slovan". Sērijā rezultāts kļuvis 2-2.

• 24 gadus vecais latviešu hokejists rezultatīvi metis trijās no četrām finālsērijas spēlēm. Šosezon 27 cīņās 16 (7+9) rezultativitātes punktus Slovākijas meistarsacīkstēs sakrājušais Buncis šovakar uz ledus pavadīto 18 minūšu laikā arī uzvarēja piecus no 15 iemetieniem.

• Iespēju triumfēt Kazahstānas čempionātā šodien neizmantoja Pētera Skudras trenētā un triju Latvijas hokejistu pārstāvētā Karagandi "Saryarqa", kas finālsērijas sestajā kaujā izbraukumā ar 3:5 zaudēja Kokšetavas "Arlan" vienībai, sērijā rezultātam kļūstot 3-3.

• "Saryarqa" trešos vārtus divas minūtes pirms pamatlaika izskaņai iemeta uzbrucējs Deniss Fjodorovs. 21 gadu vecais hokejists Kazahstānā šosezon nopelnījis 23 (10+13) punktus. Karagandi vienības kapteinis Edgars Siksna izpelnījās divu minūšu sodu, savukārt uzbrucējs Daņila Larionovs netika iekļauts "Saryarqa" pieteikumā.

• Šovakar rezultatīvs bija arī 20 gadus vecais aizsargs Miks Tumānovs, kurš Somijas "Mestis" līgas cīņā par trešo vietu atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot "Rovaniemen Kiekko" otrajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru (3:2) pār FPS. 23 ar pusi minūtes laukumā pavadījušais hokejitsts šosezon Somijas pēc spēka otrajā līgā aizvadītajās 25 spēlēs tika pie septiņiem (1+6) punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://pro.ligasy.kz/kz/game/1189-...
https://mestis.fi/fi/ottelut/2021-2...

     [+] [-]

, 2022-04-28 07:57, pirms 2 gadiem
Svk ligas limenis laikam ir lidzigs Lv ligas limenim. Buncis ir visu laiku rādījis pilnīgu nespēju uzbrukumā, bet ir labi, ka katrs spèlē savam līmenim atbilstošā līgā un gūst no tā prieku. Lai izdodas izcīnīt titulu!