Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevam divas piespēles VHL, Andersons iemet Slovākijā, Muštukovs lielisks Lielbritānijā

Krišs Upenieks

Tambijevam divas piespēles VHL, Andersons iemet Slovākijā, Muštukovs lielisks Lielbritānijā
Kirils Tambijevs
Foto: Foto: Aleksandrs Popovs / HC Torpedo official

Otrdien Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles Krievijas, Vācijas, Čehijas, Slovākijas, Zviedrijas, Austrijas un Lielbritānijas čempionātos.

Krievijas hokeja līgā (VHL) Eduarda Hugo Jansona ''Neftjannik'' ar 3:2 pieveica Artūra Ozoliņa ''Sokol''. Eduards spēlēja 20:42 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderību mīnus viens. Artūram 17:10 minūtes, deviņi no 13 uzvarēti iemetieni, viens metiens pa vārtiem un lietderība mīnus viens.

Kirila Tambijeva un Edgara Siksnas ''Saryarka'' ar 3:4 zaudēja ''Sarov''. Kirils spēlēja 10:11 minūtes, bet šajā īsajā laikā pamanījās atdot divas rezultatīvas piespēles, divreiz mest pa vārtiem, nopelnīt 12 soda minūtes un spēli pabeigt ar pozitīvu lietderību plus viens. Edgars nebija pieteikts spēlei.

Zviedrijas hokeja čempionātā Rodrigo Ābola ''Orebro'' viesos ar 2:5 piekāpās ''HV 71''. Ābols arī šajā spēlē darbojās savas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Vācijas spēcīgākajā līgā veiksmīgi spēlēt turpina pieredzes bagātais aizsargs Arvīds Reķis, kurš otrdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Augsburgas ''Panthers'' 5:1 uzvarā savā laukumā pret ''Wild Wings''. Arvīds spēlēja komandas otrajā maiņā.

Austrijas hokeja čempionātā Grācas ''99ers'' ar 1:5 zaudēja Klāgenfurtes komandai. Zintis Nauris Zuševics izcēlās vien ar metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Čehijas Ekstralīgā Roberta Bukarta un Ralfa Freiberga ''Aukro Berani'' ar 0:1 zaudēja ''Olomouc''. Roberts nebija pieteikumā, bet Ralfs spēlēja 21:01 minūti, izpildīja vienu spēka paņēmienu, vienreiz meta pa vārtiem, kā arī nopelnīja neitrālu lietderību.

Lielbritānijas hokeja līgā Ervīna Muštukova ''Steelers'' ar 4:0 sagrāvusi ''Panthers''. Ervīns atvairīja visus 30 pretinieku izpildītos metienus pa vārtiem. Ričarda Birziņa ''Flyers'' tikmēr ar 10:1 sagrāvusi Ņikitas Koļesņikova, Jura Upīša un Riharda Grigora ''Capitals''. Nevienam no Latvijas hokejistiem ar rezultativitāti izcelties neizdevās.

Slovākijas Ekstralīgā ar vārtiem izcēlies Jānis Andersons, kurš spēlēja ceturtajā maiņā, bet guva ''Zvolen'' otros vārtus 5:2 uzvarā pret ''Detva''. Kasparam Saulietim savukārt rezultatīva piespēle ''Nove Zamky'' 4:3 pagarinājuma panākumā pret ''Liptovsky Mikulas''. Artūrs Salija izkarojis vietu pirmajā aizsargu pārī, Māris Jass spēlēja trešajā maiņā, bet Koba Jass nebija pieteikts spēlei.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
flashscore.com
HC Olomouc - Aukro Berani Zlín, 26.12.2017 |...
https://www.del.org/event/augsburge...
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats
erstebankliga.at
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats

  -1 [+] [-]

, 2017-12-26 23:49, pirms 7 gadiem
Siksnam un Ro. Bukartam traumas? Koba vnk neiztur konkurenci, tāpēc nespēlē?

  -1 [+] [-]

, 2017-12-26 23:58, pirms 7 gadiem
Raitumam debijā 6 ielaistie

  +3 [+] [-]

, 2017-12-27 03:33, pirms 7 gadiem
Ābolam jātiek prom no tās zviedru līgas, tur viņam nekādas izpausmes iespējas, tikai pa 4. maiņu un nekādas iespējas attīstībai. Tas var viņu sagraut, bet ceru, ka tā nenotiks. Viņš ir dzimis līderis, manuprāt, viņam vajag, lai dod spēlēt un uzticas. Bet šitā... Laikam nav trāpījies īstajā caurumā, bet nu vēl jauns, to visu var labot.
Iepriekš Dinamo viņš bija krietni labāks

  -3 [+] [-]

, 2017-12-27 05:09, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Ābolam jātiek prom no tās zviedru līgas, tur viņam nekādas izpausmes iespējas, tikai pa 4. maiņu un nekādas iespējas attīstībai. Tas var viņu sagraut, bet ceru, ka tā nenotiks. Viņš ir dzimis līderis, manuprāt, viņam vajag, lai dod spēlēt un uzticas. Bet šitā... Laikam nav trāpījies īstajā caurumā, bet nu vēl jauns, to visu var labot.
Iepriekš Dinamo viņš bija krietni labāks
SHL tomēr stiprāka līga, loģiski grūtāk.