Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vīgneram piespēle Francijas kausā, Bičevskis Čehijā pieveic bijušo komandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vīgneram piespēle Francijas kausā, Bičevskis Čehijā pieveic bijušo komandu
Rolands Vīgners. Foto: scorpionspictures.com

Francijas kausa izcīņas hokejā astotdaļfinālā uzbrucējs Rolands Vīgners ar rezultatīvu piespēli kaldināja viņa, kā arī Artūra Ševčenko pārstāvētās Milūzas "Scorpions" uzvaru 4:0 viesos pār Strasbūras "Étoile Noire".

Savukārt Čehijas Ekstralīgā "Mladá Boleslav" pirmajā uzbrucēju trijniekā spēlējošais Māris Bičevskis uz ledus pavadītajās 16:20 minūtēs uzvarēja astoņos no 13 (61%) iemetieniem, nopelnīja vienu noraidījumu un lietderības koeficientu +1, kā arī izdarīja vienu spēka paņēmienu. "Mladá Boleslav" ar 1:0 pieveica Bičevska bijušo vienību Hradeckrāloves "Mountfield", ārpus kuras sastāva palika aizsargs Oskars Cibuļskis.

"Mladá Boleslav" ar 41 punktu 22 spēlēs nostiprinājās piektajā vietā, kamēr "Mountfield" ar 30 punktiem joprojām ir astotā.

Paralēlajā spēlē lielisku atspēlēšanos no trīs vārtu deficīta paveica aizsarga Ralfa Freiberga (25:05 minūtēs veica trīs metienus pa vārtiem un izdarīja vienu spēka paņēmienu) Zlīnas "PSG Berani", viesos negaidīti ar 5:4 bullīšos apspēlējot Čehijas čempioni Tršinecas "Oceláři". Zaudētāju rindās cits aizsargs Guntis Galviņš 22:03 minūtēs veica vienu raidījumu pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -2.

"Oceláři" ar 44 punktiem 24 mačos gan saglabāja vicelīderes godu, savukārt "PSG Berani", kas 22 cīņās ieguvusi par 20 punktiem mazāk, saglabāja 12. pozīciju 14 komandu konkurencē.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs guva un ar 35 punktiem uz septīto vietu 2. konferences kopvērtējumā pakāpās Novokuzņeckas "Metallurg", kas izbraukumā ar 4:3 pieveica Orskas "Yuzhniy-Ural". Aizsargs Ēriks Ševčenko palika ārpus Nonokuzņeckas kluba sastāva.

Visbeidzot Slovākijas Ekstralīgā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja desmitajā vietā esošā "Detva" (27 punkti), kas bez aizsarga Jāņa Andersona ierindā izbraukumā ar 0:11 kapitulēja līderes Bratislavas "Slovan" (55 punkti) priekšā.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.hokej.cz/