Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Divu bijušo KHL komandu cīņā "Yugra" bez Ševčenko pārliecinoši apspēlē "Metallurg"

Divu bijušo KHL komandu cīņā "Yugra" bez Ševčenko pārliecinoši apspēlē "Metallurg"
Aizsargs Ēriks Ševčenko (nr. 6) šosezon spēlē Hantimansijskas "Yugra". Foto: www.ugra-hc.ru

Hantimansijskas „Yugra” bez latviešu aizsarga Ērika Ševčenko tika pie panākuma Augstākās hokeja līgas (VHL) mačā pret Novokuzņeckas „Metallurg” ar 5:1, turnīra tabulā apsteidza Aļmetjevskas „Neftyanik”, ko pārstāv Eduards Hugo Jansons un Nikolajs Jeļisejevs, un tagad ieņem ceturto pozīciju līgā.

Šajā spēlē tikās divas vienības, kuras vēl nesen spēlēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). „Metallurg” no Krievijas stiprākās līgas izslēdza divus gadus atpakaļ, bet „Yugra” pazaudēja vietu kaimiņvalsts elitē uzreiz pēc iepriekšējās sezonas. Abu bijušo KHL vienību mačā Hantimansijska tika pie pārliecinošās uzvaras ar 5:1, bet ar trīs vārtiem „Yugra” rindās atzīmējās uzbrucējs Aleksejs Mitrofanovs.

Ēriks Ševčenko šodien palika ārpus pieteikuma. Iepriekšējās 24 spēlēs aizsargs guvis vienus vārtus guvis vienus vārtus un atdevis septiņas piespēles, viņa lietderības koeficients ir +8, bet vidējais spēles laiks – 19:44 minūtes. Ar 43 punktiem 29 mačos „Yugra” ieņem ceturto vietu turnīra tabulā, apsteidzot piektajā vietā esošo „Neftyanik” par vienu punktu.

Šobrīd līgas labākā komanda ir Toljati „Lada”, kura tikusi pie 45 punktiem 27 spēlēs. Komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs ir latviešu uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš 27 mačos ticis pie 22 (6+16) punktiem. Pēdējo „play-off” pozīciju jeb 16. vietu ieņem Kirila Tambijeva Ustkamenogorskas „Torpedo”, pašam uzbrucējam gūstot trīs vārtus un sešas reizes asistējot partneriem, bet 17. pozīcijā atrodas Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas „Saryarka”, kurā spēlē arī aizsargs Edgars Siksna.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2018-11-26 18:32, pirms 6 gadiem
Un kuram tas interesē? 😁
Nav par ko citu uzrakstīt? 😁

     [+] [-]

, 2018-11-26 21:39, pirms 6 gadiem
Go0dFather rakstīja: Un kuram tas interesē? 😁
Nav par ko citu uzrakstīt? 😁
Nevienu, taču, lasot vispār SC virsrakstus, rodas iespaids, ka vai nu SC ir samaksāts, lai viņi rakstītu par svešas valsts (Krievijas) pirmās līgas čempi, vai nu rakstītājs ir Krievijas fans. Viens no diviem noteikti.

     [+] [-]

, 2018-11-26 21:39, pirms 6 gadiem
Go0dFather rakstīja: Un kuram tas interesē? 😁
Nav par ko citu uzrakstīt? 😁
Paskaties, kā sauc raksta autoru, un viss taps skaidrs.

     [+] [-]

, 2018-11-26 21:44, pirms 6 gadiem
Krievijas fani sāk veidot rakstus par hokeju; jāsāk meklēt cits resurss