Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam trešā piespēle šosezon, "Tigers" otrā uzvara pēc kārtas

Rubīnam trešā piespēle šosezon, "Tigers" otrā uzvara pēc kārtas
Kristiāns Rubīns Latvijas izlases formā
Foto: Mārtiņš Aiše

Otro uzvaru divu dienu laikā Rietumu hokeja līgā (WHL) izcīnīja “Tigers”, mājas arēnā pārspējot “Chiefs” ar 7:4. Kristiāns Rubīns atzīmējās ar vienu piespēli.

Interesanti notikumi šajā mačā norisinājās otrajā trešdaļā, kas tika uzsākta ar rezultātu 1:0 mājinieku labā. Neskatoties uz viesu pārsvaru metienos 13:6, katrai no komandām izdevās gūt trīs vārtus un pirms otrā pārtraukuma rezultāts bija jau 4:3. Taču spēles liktenis tika izšķirts trešajā trešdaļā, kad “Tigers” pārspēja pretinieku vārtsargu trīs reizes pēc kārtas četru minūšu laikā.

Arī šodien Kristiāns Rubīns uzsāka spēli starta pieciniekā un rezultatīvi piespēlēja “Tigers” sestajā vārtu guvumā. Spēles laikā aizsargs divas reizes meta pa vārtiem un pabeidza cīņu ar pozitīvu lietderību +1. Šīs bija astotais mačs Rubīnam, kuram izdevies iekrāt četrus rezultativitātes punktus šosezon – aizsarga kontā ir vārti, trīs piespēles un lietderības koeficients -1.

“Tigers” tā bija otrā uzvara pēc kārtas, ar 16 punktiem pēc 12 spēlēm komanda ieņem pirmo vietu WHL Centrālajā divīzijā.