Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam vārti, Tambijevam 0+3

Vasiļjevam vārti, Tambijevam 0+3
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.wz-newsline.de

Vācijas DEL čempionātā ar vārtiem izcēlies Herberts Vasiļjevs. Tas gan neglāba viņa vienību no zaudējuma. Savukārt Slovākijā rezultatīvi spēlējuši Jānis Andersons un Koba Jass, bet Ungārijā trīs piespēles Kirilam Tambijevam, bet Kalvim Ozolam 1+1

Vācijas DEL čempionātā zaudējumus piedzīvoja abu latviešu pārstāvētās vienības. Vispirms jau Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panthers" ar 0:3 piekāpās Manheimas "Adler" vienībai. Reķim šajā mačā -1 un divi metieni pa vārtiem. Bet Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" ar 3:4 pagarinājumā atzina Straubingas "Tigers" pārākumu. Vasiļjevam šajā mačā vārti, divi metieni un negatīva lietderība -1.

Norvēģijas "Get Ligaen" čempionātā uzvaru ar 5;1 izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kas pārspēja "Lillehammer" vienību. Balceram šajā mačā divi metieni pa vārtiem.

Šveices NLA čempionātā, zaudējumu ar 3:6 cieta Ivara Punennova pārstāvētā "Tigers", kas ar 3:6 atzina "Lions" pārākumu. Punennovs arī šajā mačā palika rezervē.

Slovākijas hokeja līgā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlies "Poprad" uzbrucējs Lauris Bajaruns, kaldinot uzvaru ar 2:1 pār "Košice" vienību. Bajarunam arī divas soda minūtes un pozitīva lietderība +2. Bet Edgars Brancis un Mārtiņš Gipters nopelnījuši pa -1, "Pieštany" zaudējumā "Martin" ar 0:4. Savukārt "Zvolen" uzvaru ar 4:1 pār "Žilina" kaldinājis Jānis Andersons, gūstot vārtus un nopelnot pozitīvu lietderību +1. Visbeidzot "Skalica" uzvarā ar 4:2 pār "Banska Bystrica" rezultatīvu piespēli nopelnījis Koba Jass, kuram arī pozitīva lietderība +1, savukārt Artūrs Mickēvičs statistikā neatzīmējās.

Ungārijas "MOL liga" kārtejo rezultatīvo maču aizvadījuši Kirils Tambijevs un Kalvis Ozols, palīdzot savai "Csíkszereda" ar 4:3 pēcspēles metienos uzvarēt Ņikitas Kolesņikova pārstāvēto "Acelbikak". Tambijevam šajā mačā trīs rezultatīvas piespēles, seši metieni un divas soda minūtes, bet Ozolam divi punkti (1+1), pieci metieni un arī divas soda minūtes, bet Kolesņikovam divi metieni pa vārtiem.

Polijas hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli izcēlies Edgars Cgojevs. Tas gan neglāba viņa pārstāvēto "Polonia" no zaudējuma ar 3:5 pret "Zaglebie" vienību. Mačā piedalījās arī Krišs Lipsbergs, kuram negatīva lietderība -1. Bet Artūrs Salija un "Sanok" ar 6:0 uzvarēja "U20 Sosnowiec" vienību. Salija spēlēja otrajā virknējumā, izceļoties ar vārtiem.

     [+] [-]

, 2015-10-28 15:31, pirms 9 gadiem
Sportacentram laikam krāsa pietrūkst,lai visus uzvārdus izceltu vienādi:-))),jeb arī kkāds briesmīgs naids pret dažiem čaļiem.