Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Džeriņa "Mountfield" zaudē Notingemas "Panthers", Ķēniņa "Lions" grauj "Rapaces"

Džeriņa "Mountfield" zaudē Notingemas "Panthers", Ķēniņa "Lions" grauj "Rapaces"
Notingemas "Panthers" hokejistu prieki pēc uzvaras par "Mountfield"
Foto: http://www.championshockeyleague.com

Čempionu hokeja līgas (ČHL) trešajā spēļu dienā Cīrihes "Lions" iznīcināja Gapas "Rapaces" ar 11:0, Ronaldam Ķēniņam atzīmējoties ar piespēli, bet Andris Džēriņš palika bez punktiem "Mountfield" zaudējumā.

Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions" viesos sagrāva Gapas "Rapaces" ar 11:1. Izšķirošais izrādījās otrais periods, kad Šveices komanda iemeta septiņus vārtus. Septiņi (2+5) punkti Fredrikam Pētersonam, četri vārti Pjū Sateram. Rezultatīvs vienā no goliem bija arī Ķēniņš, piespēlējot partnerim sestajā vārtu guvumā.

Hradeckrāloves "Mountfield" negaidīti zaudēja Kontinentālā kausa ieguvējai Notingemas "Panthers” ar 2:4. Trešā perioda sākumā viesiem bija trīs vārtu pārsvars – 0:3. Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām Romans Kukumbergs atjaunoja intrigu, bet jau pēc 11 sekundēm viesi panāca 1:4, un atlikušajā laikā "Mountfield" paspēja gūt tikai vienus vārtus. Andris Džeriņš šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās.

ČHL čempione Geteborgas "Frolunda" mājās uzņēma "KAC Klagenfurt", un tikai trešajā trešdaļā salauza sīksto austriešu pretestību – 2:1. Uzvaras vārtus Zviedrijas komandas labā guva Pontuss Vesterholms no sava dvīņu braļā Patrika Vesterholma piespēles

Liberecas "Bili Tygri" pirmajā periodā nonāca iedzinējos ar 0:2 pret Kārdifas "Devils", turpinājumā iemeta piecas bezatbildes ripas viesu vārtos un svinēja uzvaru ar rezultātu 5:2. Pirms trešā perioda mājinieki atradās vadībā ar 3:2, bet Daniela Spačeka mazākumā gūtie vārti krietni atviegloja uzdevumu, savukārt punktu pielika Milans Bartovičs, iemetot ripu tukšos vārtos.

Kuopio "Kalpa" atzina Brno "Kometa" pārākumu ar 2:4. Viesi no Čehijas guva divus vārtus pusotras minūtes laikā – 0:2, trešajā trešdaļā mājinieki atspēlējās. "Kometa" atkārtoja triku ar diviem vārtiem īsā laika posmā – šoreiz abus golus šķira divarpus minūtes. Rezultāts vairs nemainījās, un "Kometa" dienu pabeidza kā grupas līdere.

Dramatiski notikumi norisinājās cīņā starp Stavangeras "Oilers" un Malmo "Redhawks". Trešā perioda vidū viesi bija vadībā ar 3:1, mājinieki saņēmās un priekšpēdējā minūtē atspēlēja divus vārtus 49 sekunžu laikā – 3:3. Tomēr "Redhawks" nepadevās, un 19 sekundes līdz pamatlaika beigam tomēr izrāva uzvaru – par spēles varoni kļuva Niklass Arels.

Šveices "Bern" iepriecināja līdzjutējus ar sauso uzvaru par Turku TPS ar 4:0. Divus vārtus mājinieki guva pirmajā perioda, bet vēl pa vieniem otrās un trešās trešdaļas pēdējā minūtē. Pa trīs punktiem nopelnīja pirmās maiņas uzbrucēji Simons Mozers un Marks Arcobello.

Ciemos pie "Davos" atbrauca iepriekšējās sezonas ČHL pusfināliste - Vekšes "Lakers". Uzvaru ar rezultātu 3:0 izcīnīja komanda no Zviedrijas, bet visos trijos vārtu guvumos piedalījās uzbrucējs Ēriks Jozefsons – viņam divi goli un viena piespēle.

ČHL turpināsies rītdien ar astoņām spēlēm.

Čempionu hokeja līga, 26. augusts

SpēleRezultāts
Rapaces – Lions1:11
Indians – KAC Klagenfurt2:1
Bili Tygri – Devils5:2
Kalpa – Kometa2:4
Mountfield – Panthers2:4
Oilers – Redhawks3:4
Bern – TPS4:0
Davos – Lakers0:3

Izmantotie avoti:
Homepage

  +3 [+] [-]

, 2017-08-27 08:03, pirms 7 gadiem
kur ta komentāri,ka mūsējiem jādodas uz vareno čehu līgu,vakar paskatijos Mountfeeld pret angļu Nottingam Panters,dikti pavāji izskatijās čehu klubs,arī Džera nemaz nespīdēja,var jau teikt ka nav sezona ,bet ari angļiem tā nav vēl..

  +1 [+] [-]

, 2017-08-27 11:54, pirms 7 gadiem
Izrāvušies no Dinamo žņaugiem, lai saņemtu pērienu no angļu superkluba!