Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvara, Kuldam zaudējums

Jānis Celmiņš

Daugaviņam uzvara, Kuldam zaudējums
Kaspars Daugaviņš
Foto:www.senstown.com

Kārtējās spēles Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadījuši Latvijas hokejistu Kaspara Daugaviņa un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi. Sekmes tiem bijušas mainīgas – Daugaviņam un Binghemptonas "Senators" uzvara, Kuldam un Čikāgas "Wolves" zaudējums.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Binghemptonas „Senators” komanda aizvadītajā naktī spēlēja savā laukumā un pieveica „Wilkes-Barre/Scranton Penguins” vienību – 3:0. Visus trīs vārtus laukuma saimnieki guva otrajā spēles pusē. Daugaviņš pa pretinieku vārtiem meta reizi un rezultativitātes punktus neguva.

Ne tik labi veicies Artūra Kuldas pārstāvētajai Čikāgas „Wolves” vienībai, kas viesos atzina Milvoki „Admirals” pārākumu – 2:4. Kulda rezultativitātes punktus neguva, bet nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  -1 [+] [-]

, 2011-03-26 09:28, pirms 13 gadiem
kādas izredzes kuldu redzēt ir šogad izlasē PČ?

     [+] [-]

, 2011-03-26 09:33, pirms 13 gadiem
Es dotu 55%, jo no NHL play-off Atlanta ir ārā, bet AHL cīnās par vietu PO, uz šo brīdi viņi ir ārā no tiem.

     [+] [-]

, 2011-03-26 09:39, pirms 13 gadiem
Daugava arī ir apmēram tādā pašā situācijā, bet, cik es saprotu no AHL izspēles sistēmas, šobrīd viņi ir playoff, kā astotā komanda no Konferences, par 5pt. apsteidzot tuvākos sekotājus uz šo pozīciju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-26 09:55, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Nevis kā Austrumu konferences 8. vieta, bet gan kā šis konferences Austrumu divīzijas 5. vieta, kam ir vairāk pts kā A konf. atlantijas div. 4. vietai. AHL pleijofu kvalifikācijas sistēma ir īpatnēja.
Daugaviņa Binghemtona pašlaik staili tiek pleijofos.
Nu es saprotu to sistēmu- to astoto vietu pateicu, la apm. uzzīmētu situāciju, jo reāli tā jau ar ir