Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jansonam vārti un rezultatīva piespēle VHL čempiones panākumā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jansonam vārti un rezultatīva piespēle VHL čempiones panākumā
Eduards Hugo Jansons. Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Leonīda Tambijeva trenētā un trīs latviešu hokejistu pārstāvētā Karagandas "Saryarka", kas, pateicoties aizsarga Eduarda Hugo Jansona gūtajiem vārtiem un atdotajai rezultatīvajai piespēlei, ar 4:1 pieveica Penzas "Dizel".

Jansons šajā mača atgriezās "Saryarka" rindās pēc neliela savainojuma izārstēšanas, palielinot savu šosezon sakrāto rezultativitātes punktu skaitu līdz septiņiem (2+5). Cits "Saryarka" aizsargs Edgars Siksna, kā arī uzbrucējs Edgars Kulda mača protokolā ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās.

"Saryarka" ar 38 spēlēs nopelnītiem 49 punktiem VHL 2. konferencē pacēlās uz piekto vietu. Savukārt ar 26 punktiem 38 mačos priekšpēdējo 17. vietu 1. konferencē saglabāja Pekinas "KRS-BSU", kas šodien ar 4:1 sakāva citu Pekinas klubu "KRS-ORG".

Uzvarētāju rindās aizsargs Artūrs Salija uz ledus pavadītajās 21:08 minūtēs atzīmējās ar lietderības koeficientu +1, kā arī vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Cits aizsargs Kristaps Bazevičs savainojuma dēļ joprojām palika ārpus "KRS-BSU" sastāva.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт