Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam trīs punkti uzvarā pār Zviedrijas līgas līdervienību

Rolands Eliņš

Ābolam trīs punkti uzvarā pār Zviedrijas līgas līdervienību
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Zviedrijas augstākajā līgā Rodrigo Ābols izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, sekmējot savas komandas graujošu uzvaru.

Rodrigo Ābols šovakar "Orebro" sastāvā guva trīs punktus, visus trīs ar rezultatīvām piespēlēm. Viņa pārstāvētā "Orebro" vienība ar 5:1 negaidīti sakāva turnīra līdervienību "Frolunda", un Ābols piedalījās otro, ceturto un piekto vārtu guvumā.

VIDEO: Kapteinis Ābols trīs reizes asistē, tostarp uzvaras vārtos, satriecot līderi

Ābols nospēlēja 14:33 minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta plus trīs. Viņš šosezon kopā 21 mačā guvis 19 punktus (8+11).

"Orebro" ar šo uzvaru pacēlusies uz septīto vietu Zviedrijas līgā, apsteidzot "Vaxjo", kas šovakar ar Jāni Kalniņu rezervē piekāpās "Oskarshamn" ar 1:2.

Čehijas čempionātā pie uzvaras papildlaikā tika Roberta Mamčiča un Patrika Zabusova pārstāvētā "Zlin", kas ar 2:1 pārspēja līgas līdervienību "Trinec". "Trinec" šis ir pirmais zaudējums pēc četru spēļu uzvaru sērijas, kamēr "Zlin" Zabusova iekļaušanās komandā nesusi veiksmi – līgas pēdējās vietas īpašniece tagad uzvarējusi divos mačos pēc kārtas.

Mamčičs nospēlēja gandrīz 20 minūtes, un Zabusovs spēlēja 17 minūtes, kurās tika pie divām soda minūtēm un viena metiena pa vārtiem. Abiem Latvijas uzbrucējiem šajā mačā bija neitrāls lietderības koeficients.
Slovākijas čempionātā Kristers Gudļevskis šovakar palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Bratislavas "Slovan" ar 5:0 pārspēja "Presov".

Savukārt Somijas pēc spēka otrajā līgā debitējis Ernests Ošenieks, kurš pirms dažām dienām atstāja Rīgas "Dinamo". Ošenieks atzīmējās ar rezultatīvu piespēli "K-Vantaa" sastāvā, bet viņa komanda ar 2:6 piekāpās "Koovee".

     [+] [-]

, 2021-11-25 23:03, pirms 2 gadiem
"Mamčičs nospēlēja gandrīz 20 minūtes, un Zabusovs spēlēja 17 minūtes, kurās tika pie divām soda minūtēm un viena metiena pa vārtiem. Abiem Latvijas uzbrucējiem šajā mačā bija neitrāls lietderības koeficients." autor, Mamčičs ir aizsargs

     [+] [-]

, 2021-11-25 23:26, pirms 2 gadiem
Vismaz solīds spēles laiks mūsējiem čehos.

     [+] [-]

, 2021-11-25 23:51, pirms 2 gadiem
Rodrigo rezultatīvākais klubā un 7. līgā! Malacis!