Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnam četri metieni un +1, Širokova "Corona" izlaiž trīs vārtu pārsvaru

Siksnam četri metieni un +1, Širokova "Corona" izlaiž trīs vārtu pārsvaru
Edgars Siksna
Foto: saryarka-hc.kz

Uzvaru kārtējā Krievijas Augstākās līgas (VHL) spēlē izcīnīja Edgara Siksnas "Saryarka", bet Artūra Ozoliņa "Sokol" piedzīvoja zaudējumu.

Karagandas ‘’Saryarka’’ ar 3:0 pieveica no Kontinentālās hokeja līgas izslēgto Novokuzņeckas ‘’Metallurg’’. Uzvarētāju rindās 18:14 minūtes laukumā pavadīja aizsargs Edgars Siksna, kurš četras reizes meta pa vārtiem un nopelnīja +1 lietderības koeficientu. Šosezon aizsargs aizvadījis piecus mačus, kuros guvis vienus vārtus un nopelnījis 27 soda minūtes. Ar deviņiem punktiem pēc piecām spēlēm ‘’Saryarka’’ ieņem 14. vietu turnīra tabulā.

Par vienu vietu augstāk atrodas Krasnojarskas ‘’Sokol’’, kas piekāpās ‘’Zauralye’’ ar 2:3. Artūrs Ozoliņš uz ledus pavadīja 21:30 minūtes, piecas reizes meta pa vārtiem, taču atzīmēties viņam neizdevās, savukārt astoņās sezonas spēlēs uzbrucējs guvis vienus vārtus un atdevis vienu piespēli.

Rumānijas ‘’Corona’’ izlaida trīs vārtu pārsvaru un piekāpās Budapeštas MAC ar 3:4 ‘’Erste liga’’ jeb Ungārijas atklātā čempionāta spēle. Maksims Sirokovs ar rezultativitāti neatzīmējās, piecās turnīra spēlēs gūstot vienus vārtus, ka arī divas reizes piespēlējot partnerim.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2017-09-26 00:05, pirms 7 gadiem
tas ka Kirils Tambijevs vakar dabuja 1+2 protams nau zina! Tas ka Siksnim ir 4 metieni nevienam neinterese

  +1 [+] [-]

, 2017-09-26 08:56, pirms 7 gadiem
Zholtoks rakstīja: Tas ka Siksnim ir 4 metieni nevienam neinterese
Siksnis spēlē Mogo, Latvijas čempionātā.
4 metieni bija Siksnam, kurš spēlē VHL.
Ja nezināji - Siksnis un Siksna ir divi dažādi spēlētāji.