Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Beļavskis trenēs jaunos bebrīšus Baltkrievijā

Emils Ozerinskis

Beļavskis trenēs jaunos bebrīšus Baltkrievijā
Aleksandrs Beļavskis. Foto: Gatis Gierts/F64

Baltkrievijas hokeja līgas komanda HK "Bobruisk" paziņojusi par komandas gatavošanos gaidāmajai sezonai Baltkrievijas Ekstralīgā, notādot, ka darbu ar komandas jauniešu komandu uzsācis bijušais Latvijas izlases treneris Aleksandrs Beļavskis.

Baltkrievijas hokeja Ekstralīgā šogad notiks turnīra izmaiņas, kas paredz A un B divīziju apvienošanos, iesaistot turnīrā 16 komandas, kuras iepriekš tika dalītas grupās pa astoņām. Līdz ar to "Bobruisk" komanda nonākusi starp valsts spēcīgākajām vienībām. Tas devis iemeslu vienībai attīstīt arī savu jaunatnes komandu, kura pacēlusies uz Baltkrievijas augstāko līgu, kas principā ir Ekstralīgas farmklubu turnīrs.

"Bobruisk-2" vienību Baltkrievijas augstākajā līgā nākamsezon vadīs Vitebskā dzimušais Aleksandrs Beļavskis, kurs hokejista karjeras laikā pārstāvēja Latvijas valstsvienību, būs bebru jaunās maiņas darbaudzinātājs. 55 gadus vecais speciālists trenera karjeras laikā vadījis komandas Zviedrijā, Krievijā, Baltkrievijā un Polijā. Speciālists bijis arī Latvijas izlases galvenais treneris 2015. gada pasaules čempionātā, bet pēcāk speciālists vadīja Baltkrievijas U20 vecuma izlasi.

Izmantotie resursi:
Бобруйский городской портал - новости, афиша,...