Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam -2 un otrais zaudējums Memoriālajā kausā

Agris Suveizda

Dzierkalam -2 un otrais zaudējums Memoriālajā kausā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Neveiksmi Memoriālā kausa grupu turnīrā piedzīvoja "Huskies", kas ar rezultātu 2:5 atzina Londonas "Knights" pārākumu. Latviešu uzbrucējam Mārtiņam Dzierkalam negatīvs lietderības koeficients -2.

Seši no septiņiem vārtiem spēlē tika gūti nevienādos sastāvos. "Huskies" abas savas ripas iemeta vairākumā, savukārt "Knights" trīs vārtus guva vairākumā, vienus mazākumā un vienus tukšos vārtos, spēlējot piecatā pret sešiem. Mārtiņš Dzierkals bija laukumā gan vairākumā, gan tukšos ielaistajos vārtos un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Viņa rēķinā divi metieni pa vārtiem.

"Huskies" grupu turnīru pabeidza ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem, savukārt Londonas "Knights" uzvarēja visās spēlēs un garantēja ceļazīmi uz Memoriālā kausa finālu. "Huskies" likteni un ieņemto pozīciju izšķirs grupu turnīra pēdējā spēle – Brendonas "Wheat Kings" uzvaras gadījumā trim komandām beigās būs pa vienam panākumam un divām neveiksmēm. Dzierkals Memoriālajā kausā pagaidām ir bez punktiem. Viņa kontā arī negatīvs lietderības koeficients -3 un četras soda minūtes.

Memoriālais kauss ‘2016

V.KomandaSUZVārti
1.Knights (OHL)33020:5
2.Rebels (WHL)2117:8
3.Huskies (QMJHL)3129:13
4.Brandon Wheat Kings (WHL)2024:14

Ikgadējais Memoriālais kauss apvieno trīs Ziemeļamerikas spēcīgāko junioru līgu čempionus, lai noskaidrotu pašu labāko komandu. Šogad turnīrā piedalās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) čempione "Huskies" ar Mārtiņu Dzierkalu ierindā, Rietumu hokeja līgas (WHL) čempione Brendonas "Wheat Kings", Ontārio Hokeja līgas (OHL) čempione Londonas "Knights", kā arī mājiniece Reddīras "Rebels", kas šogad WHL tika līdz pusfinālam, kur atzina tieši ""Wheat Kings" pārākumu.

19 gadus vecais Dzierkals QMJHL regulārajā sezonā 59 spēlēs sakrāja 67 (23+43) punktus, kas bija ceturtā lielākā summa vienībā un 32. lielākā līgā. Dzierkalam arī pozitīvs lietderības koeficients +23 un 42 soda minūtes. Izslēgšanas spēlēs latvietim 20 mači un 17 (7+10) punkti, kas bija sestais rādītājs komandā un astoņpadsmitais līgā. Tāpat viņam lietderības koeficients +13 un 12 soda minūtes. Finālsērijā Dzierkalam trīs vārti, trīs piespēles, četras soda minūtes un koeficients +3.

Izmantotie resursi:
Mastercard Memorial Cup

     [+] [-]

, 2016-05-25 09:09, pirms 8 gadiem
vismaz punktus ieliktu tabulā.