Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam viens metiens pa vārtiem AHL, Tralmaks un Egle joprojām nespēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīnam viens metiens pa vārtiem AHL, Tralmaks un Egle joprojām nespēlē
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Amerikas hokeja līgā (AHL) latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" šonakt savā laukumā ar rezultātu 3:4 piekāpās Belvilas "Senators" komandai.

Rubīns sev atvēlētajā laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, "Marlies" ciešot trešo neveiksmi pēdējās četrās cīņās un ar 76 punktiem 69 spēlēs saglabājot priekšpēdējo vietu Ziemeļu divīzijā.

• Citās AHL spēlēs savainojumu dēļ nepiedalījās uzbrucēji Eduards Tralmaks un Haralds Egle, Tralmaka Providensas "Bruins" ciešot zaudējumu, savukārt Egles Manitobas "Moose" izcīnot pārliecinošu panākumu.

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja aizsarga Harija Branta Akadī-Bathērstas "Titan", ar 3:4 atzīstot Monktonas "Wildcats" pārākumu. 19 gadus vecais Brants vienreiz meta pa vārtiem.

• Citā Kvebekas līgas spēlē 17 gadus vecā Nika Feņenko (četras reizes apdraudēja sāncenšu vārtus) vienība Beikomo "Drakkar" ar 0:5 kapitulēja Šarlottaunas "Islanders" priekšā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://theqmjhl.ca/

     [+] [-]

, 2022-04-25 09:42, pirms 2 gadiem
Rubinam gan jau driz iedos līgumu, bet nu uz vienvirziena laikam jau nav pamata cerēt. Otrs variants ir skaītities uz kādu citu klubu, jo viņš varētu būt interesants kādai no komandai.
Pirms 2 mēnešiem likās, ka Egle uz Eiropu laidīs, bet tagad Eiropa pilna ar spēlētājiem. Varbūt, ka Čehijā vietu vēl var izkarot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-04-25 21:15, pirms 2 gadiem
Sochi rakstīja: Rubinam gan jau driz iedos līgumu, bet nu uz vienvirziena laikam jau nav pamata cerēt. Otrs variants ir skaītities uz kādu citu klubu, jo viņš varētu būt interesants kādai no komandai.
Pirms 2 mēnešiem likās, ka Egle uz Eiropu laidīs, bet tagad Eiropa pilna ar spēlētājiem. Varbūt, ka Čehijā vietu vēl var izkarot.
Kādā sakarā spēlētājam, kurš karjerā aizvadījis vien 3 spēles NHL, būtu jādod vienvirziena līgums???

Nu, Eglem daudz variantu nebūs - palikšana AHL jau būtu veiksme. Ar viņa CV arī Čehijas Ekstralīga nebūt nav drošs variants. Jā, iepriekšsējā sezonā viņš Slovākijas Ekstralīgā vāca apmēram punktu spēlē, taču Čehija tomēr nav Slovākija, nākamsezon ar viņa CV (4 goli sezonā) tur būs ļoooti grūti nokļūt...