Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Punnenovs ar 30 atvairītiem metieniem kaldina uzvaru, Merzļikins pēc sausās spēles ielaiž piecas ripas

Punnenovs ar 30 atvairītiem metieniem kaldina uzvaru, Merzļikins pēc sausās spēles ielaiž piecas ripas
Ivars Punnenovs
Foto: Peter Eggimann

Šovakar latviešu hokejistu pārstāvētās komandas aizvadījušas kārtējās regulārās sezonas spēles Šveicē, Zviedrijā, Krievijā, Alpos un Lielbritānijā.

Šveicē šovakar uzvarēt spējusi vienīgi Ivara Punnenova un Riharda Melnalkšņa pārstāvētā "Tigers", kura ar 3:1 pārspēja "Bern". Punnenovs atvairīja 30 no 31 pretinieku metiena, savukārt Melnalksnis neatradās komandas pieteikumā. "Tigers" ar 13 uzvarām 21 spēlē pakāpusies uz otro vietu līgas tabulā, no līdervienības "Zug" atpaliekot par tikai vienu punktu.

Pēc pārliecinošas 6:0 uzvaras vakar, zaudējumu piedzīvojusi "Lugano" - 3:6 pret "Jona Lakers". Arī šovakar "Lugano" vārtos stājās Elvis Merzļikins, taču sniegums ne tas pārliecinošākais, atvairīti 20 no 25 pretinieku metieniem. Zaudējums gan nav ietekmējis komandas pozīcijas līgas tabulā, un tā joprojām ieņem astoto vietu.

Tikmēr Ronalds Ķēniņš 18:18 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem, un "Lausanne" ar 1:2 piekāpās "Ambri - Piotta", pēc astoņu uzvaru sērijas piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Zviedrijas hokeja līgā zaudējums Rodrigo Ābola pārstāvētajam "Orebro" - 1:4 pret "Djurgardens". Latviešu uzbrucējs spēlēja komandas pirmajā maiņā, taču jau sesto spēli palicis bez punktiem. Laukumā pavadītajās 18:47 minūtēs Ābolam divi metieni pa vārtiem, pieci spēka paņēmieni, 42% uzvarētu iemetienu un negatīvs lietderības koefcients -1. "Orebro" šis jau ir 11 zaudējums 20 spēlēs, kas līgas tabulā ļauj atrasties tikai 12.vietā 13 komandu konkurencē.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) "Yugra" bez Ērika Ševčenko, kurš laukumā nav devies jau pēdējās trīs spēlēs, piekāpās "Sokol" ar 1:3.

22 no 25 metieniem Alpu hokeja līgā atvairīja Māris Jučers, un viņa pārstāvētais "Lustenau" ar 4:3 pieveica "Klagenfurt II". Jučers "Lustenau" vārtos šosezon stāvējis visās 18 komandas spēlēs, kurās palīdzējis izcīnīt 12 uzvaras, līdz ar to tā līgas tabulā ar 38 punktiem ieņem otro vietu.

Citā spēlē Oļega Šišļaņņikova vārti un piespēle, kā arī divas Imanta Ļeščova piespēles palīdzēja "Ritten" ar 7:2 pārspēt "Cortina".

Anglijas Elites hokeja līgā latviešu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus. Ričarda Birziņa "Flyers" ar 0:3 piekāpās "Stars", savukārt Georga Golovkova un Riharda Grigora "Lightning" zaudēja "Panthers" ar 1:3.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.shl.se
https://www.sihf.ch
https://www.alps.hockey/
https://eliteleague.co.uk/

     [+] [-]

, 2018-11-25 10:02, pirms 6 gadiem
1. gols Ķēniņa komandas vārtos čista dēļ Ķēniņa. Punnenovs labi nospēlēja.