Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Jevpalovam zaudējums papildlaikā AHL spēlē

Jevpalovam zaudējums papildlaikā AHL spēlē
Ņikita Jevpalovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Amerikas Hokeja līgā šonakt spēli aizvadīja latviešu hokejists Ņikita Jevpalovs, kurš kopā ar „Laval Rocket” vienību viesos papildlaikā piekāpās „Toronto Marlies” ar 1:2.

Ņikita Jevpalovs šajā mačā palika ar neitrālu lietderības koeficientu un punktus neguva. Mača protokolā viņam atzīmēts viens metiens pa vārtiem. Jevpalovs spēlēja komandas pirmajā maiņā.

Jevpalovam šī ir trešā sezona AHL un pirmā „Rocket” sastāvā. Aizvadītajās astoņās spēlēs viņš guvis vienus vārtus un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -2.

Jevpalova pārstāvētā komanda sezonu sākusi ar pieciem zaudējumiem astoņās spēlēs un šobrīd ieņem piekto vietu Ziemeļu divīzijā un 11. vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...


, 2018-10-24 10:02, pirms 6 gadiem
Jaunizveidotajai komandai saspēle pieklibo, kas ir normāli
, 2018-10-24 10:19, pirms 6 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Jaunizveidotajai komandai saspēle pieklibo, kas ir normāli
Rocket nav nekāda jaunizveidota AHL komanda, bet Canadiens ferma kopš 1969.gada dislokācijas vietas tik ik palaikam tiek mainītas!
p.s. sniegums jāskatās kopumā ar NHL komandu, kur arī diezgan paliela krīze iestājusies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-24 10:24, pirms 6 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Shito fruktu nekad nesapratiishu, paspeleja jau gadu Eiropaa, ko vel 24 gados nesties uz AHL apakalaas??? Tapat NHL nekad vinam netikt, labaak buutu ko Eiropaa mekleejis
varbūt Eiropā neko sakarīgu nepiedāvāja, fermu trenē viņa treneris, kas bija Kanādas junioru līgā, piedāvāja spēles laiku, naudu kaut kādu...
pagaidām spēlē 3 maiņā, tik ar to rezultivitāti pašvaki. slikti, ka AHL nav pieejam statistika ar spēļu laikiem!
p.s. hulis jauns dzimis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-24 11:59, pirms 6 gadiem
Konflikts ar vairākiem RD spēlētājiem, Meiju it īpaši. Izēda čali no komandas. Ko padarīsi, ka Meijas brandžai patīk dzerstīties pēc spēlēm, treniņiem, ierasties uz spēlēm ar briesmīgu pohmeli un tā. Zaļajam gurķim no Amerikas tā nelikās par normu un izēda ārā. Ja pērn skatījies RD spēles, tad varēja diezgan uzkrītoši manīt, ka Jevpalova maiņas biedri ar viņu ne pārāk vēlējās dalīties ar ripu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-24 12:10, pirms 6 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Meija tieshaam izskatas pa dziivi kaa aizdzeries ar sarkanu purnu un aizpampushaam aceem... tu STROGA zini ka Pelavi peec spelem un treniniem kozh vai vnk dzejo???
Vecīt, es mācījos Purvciema vidusskolā ar Jevpalovu vienā klasē. Esam diezgan labi draugi un bieži sarakstamies FB un satiekamies kad viņš ir Rīgā. Viņš man visu labi pastāstīja kas un kā notiek RD. Ja gribi vairāk uzzināt tad raksti PM.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-10-24 13:14, pirms 6 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Tu neaizmirsti sho visu funarikam izstastit, tas kursh mums te pedagogs un Dinaburgas ultra
Tu jau pats teici, ka Meija izskatās pārdzeries, nevis izskatās, bet tā arī ir.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
2

Balcers galvenais varonis Čempionu līgas spēlē: vienīgie vārti un divi precīzi bullīši

Čempionu hokeja līgas izslēgšanas turnīru sasniegusi Šveices spēcīgākā komanda Cīrihes "Lions", kura smagā kaujā ar 2:1 bullīšos uzveica Šefīldas "Steelers" no Lielbritānijas. Rūdolfam Balceram šajā spēlē vienīgais lauvu vārtu guvums un divi no trim precīzajiem izgājieniem pret vārtsargu.
Renārs Krastenbergs un Kaspars Daugaviņš. Foto: Tomáš Feigl
3

Krastenbergs turpina mest iekšā pēc Daugaviņa piespēlēm, Švanenbergam uzvaras ripa

Slovākijas Ekstralīgā kārtējā uzvara Mihalovces "Dukla" komandai, kuras panākumā (5:4) pār Zvolenas komandu Latvijas valstsvienības hokejistiem Renāram Krastenbergam (astoņās spēlēs 5+2) un Kasparam Daugaviņam (8; 1+9) attiecīgi vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.
Emīls Ģēģeris. Foto: Bordeaux

Ģēģeris pēc tikai vienas spēles Slovākijā atgriežas Francijā

25 gadus vecais latviešu hokejists Emīls Ģēģeris tikai pēc vienas aizvadītas spēles pametis Slovākijas Ekstralīgas klubu "Nove Zamky" un atgriezies Francijā, pievienojoties "Bordeaux".