Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Koba Jass gūst spēles vienīgos vārtus, Merzļikins ielaiž piecas ripas

Rolands Eliņš

Koba Jass gūst spēles vienīgos vārtus, Merzļikins ielaiž piecas ripas
Koba Jass
Foto: facebook.com/hk36si

Čehijas čempionātā pēc Artūra Mickeviča piespēles uzvaras vārtus guvis Koba Jass, rezultatīvi šovakar bija vēl vairāki Latvijas hokejisti, bet Elvis Merzļikins ielaida piecus vārtus Šveices Nacionālās līgas mačā.

Vācijas čempionātā ar rezultatīvu piespēli "Panther" sastāvā izcēlās Arvīds Reķis, tiesa, pirms tam viņa komanda jau bija nokļuvusi iedzinējos pret "Roosters" ar 1:5. Lai arī trešā perioda pēdējās 62 sekundēs "Panther" guva divus vārtus un padarīja rezultātu nedaudz pieklājīgāku (5:7), zaudējums tik un tā. Reķim šajā mačā lietderības koeficients +1 un viens metiens pa vārtiem. Savukārt Herbertam Vasiļjevam un "Pinguine" sausais zaudējums pret "Ice Tigers" ar 0:4. Latvijas uzbrucējam -1 un trīs metieni pa pretinieku vārtiem. Krēfeldes komanda līgas kopvērtējumā šobrīd ir pēdējā, bet "Panther" ieņem septīto vietu 14 komandu vidū.

Čehijas Ekstalīgā "Pirati" pieteikumā šodien nebija Jēkaba Rēdliha, bet komanda ar 7:5 pieveica "Škoda", kuras sastāvā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Marsels Hosa. Bet Slovākijā Koba Jass izcēlās ar uzvaras vārtu guvumu "HK 36 Hant" sastāvā, palīdzot ar 1:0 pieveikt "Žilina". Jass vārtus guva pēc Artūra Mickeviča piespēles, un abi Latvijas hokejisti bija vienīgie, kas šajā mačā guva punktus. Abiem arī +1, bet Mickevičam divas soda minūtes. Rezultatīvs šovakar arī Lauris Bajaruns, kuram rezultatīva piespēle "Poprad" zaudējumā 3:4 pret "Nitra".

Šveicē ne pārāk veiksmīga spēle Elvim Merzļikinam, kurš devās "Lugano" vārtos, taču atstāja tos ar piecām ielaistām ripām pēc 34 pretinieku metieniem. "Lugano" cīņā pret "EHC Biel" cieta sakāvi ar 1:5. Pieci ielaisti vārti "Tigers", kura ar 4:5 zaudēja "Flyers", taču Ivars Punnenovs palika rezervē.

Polijas čempionātā ar vārtu guvumiem izcēlušies abi Latvijas pārstāvji "Bytom" rindās - Edgars Cgojevs un Krišs Lipsbergs. Viņi palīdzēja ar 7:2 pieveikt Sosnovecas U20 komandu, un Lipsbergs guva komandas trešos vārtus, bet Cgojevs - piektos.

Izmantotie resursi:
HOKEJ.sk
Hokej.cz - web českého hokeje
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...

     [+] [-]

, 2015-10-24 01:03, pirms 9 gadiem
Merzis bruģē labu līgumu.

     [+] [-]

, 2015-10-24 12:29, pirms 9 gadiem
Elinj, izlabo!

Čehijas Ekstalīgā "Pirati" pieteikumā šodien nebija Jēkaba Rēdliha, bet ...