Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam rezultatīva piespēle, Rosinskim - zaudējums

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jevpalovam rezultatīva piespēle, Rosinskim - zaudējums
Ņikita Jevpalovs
Foto: Claude Denis

Aizvadītajā naktī Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) kārtējo regulārās sezonas spēli aizvadīta Ņikita Jevpalova pārstāvētā Bleinvilas-Boibriānas "Armada", kas ar pārliecinošo 7:1 sagrāva Šavinigenas "Cataractes" vienību, savukārt Rietumu hokeja līgā (WHL) zaudējumu piedzīvoja Rinalds Rosinskis.

Jevpalovs turpina rezultatīvi

Spēles pirmajās divdesmit minūtēs "Armada" piederēja izteikta mača iniciatīva, taču vienīgos vārtus pirmajā trešdaļā guva "Cataractes" hokejisti. Otrajā perioda Bleinvilas hokejistu dominance uz laukuma vienīgi pieauga, tam atspoguļojoties arī uz rezultātu tablo - "Armada" guva trīs bezatbildes vārtus.

Arī trešajā periodā "Armada" dominēja uz laukuma (metienu attiecība 20-3), hokejistiem gūstot vēl četrus vārtus un izcīnot jau desmito uzvaru 14 aizvadītajās spēlēs, kā arī izvirzoties savas divīzijas līderpozīcijās.

Jevpalovs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās komandas sesto vārtu guvumā, maču noslēdzot arī ar pozitīvu lietderības koeficientu "+1", izdarot vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī uzvarot četros no pieciem iemetieniem.

"Cougars" piedzīvo smagu zaudējumu

Latviešu aizsarga Rinalda Rosinska pārstāvētā Prinsdžordžas "Cougars" aizvadītajā naktī ar 1:6 atzina Spoukenas "Chiefs" vienības pārākumu. Neskatoties uz visai līdzīgo mača gaitu, izšķirošais izvērtās mača trešais periods, kad "Chiefs" hokejisti guva uzreiz piecus bezatbildes vārtus.

Rosinskis maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 11 aizvadītajās spēlēs hokejists ar rezultativitāti nav atzīmējies.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-10-24 09:59, pirms 12 gadiem
dzidrais krauklis aka simeks rakstīja: Jevpalovam spīd VISMAZ AHL...labs centra spēlētājs top izlasei..
cerēsim. Taču šobrīd par to pāragri spriest.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-24 11:16, pirms 12 gadiem
dzidrais krauklis aka simeks rakstīja: Jevpalovam spīd VISMAZ AHL...labs centra spēlētājs top izlasei..
interesanti, ka Jevpalovs agrāk vairāk spēlēja tieši, kā malējais