Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Renāram Demiteram divas rezultatīvas piespēles Kazahstānā

Renāram Demiteram divas rezultatīvas piespēles Kazahstānā
Renārs Demiters (pa kreisi)
Foto: www.yvision.kz/shaiba

Eiropas hokeja laukumos šodien pārsvarā ir pauzes Čempionu hokeja līgas maču dēļ, tomēr vidējā līmeņa turnīros notiek spēles. Kazahstānas čempionāta mačā rezultatīvu sniegumu šodien demonstrēja "Astana" aizsargs Renārs Demiters.

Kazahstānas čempionāta spēlē ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās aizsargs Renārs Demiters, palīdzot "Astana" ar 5:0 sakaut Ustjkamenogorskas "Torpedo". Latviešu aizsargs asistēja komandas biedriem Astanas pirmo un otro vārtu guvumā. Mačā piedalījās arī Demitera komandas biedrs Rolands Gritāns, kurš gan palika bez punktiem.

Atirau "Beibarys" ar 1:2 atzina Pavlodaras "Ertis" pārākumu. Ārpus "Beibarys" pieteikuma palika gan vārtsargs Māris Jučers, gan uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā "Allsvenskan" pie uzvaras tika Kristiāns Rubīns un "Vasteras". 16 gadus vecais latviešu aizsargs spēlēja trešajā maiņā un laukumā pavadīja vairāk nekā 10 minūtes (10:48), bet viņa pārstāvētā komanda ar 2:0 pārspēja "Timra".

Pēc spēka trešajā zviedru līgā "HockeyEttan" šodien aizsargs Alberts Iliško nopelnīja negatīvu koeficientu (-1), bet viņa pārstāvētais "Hammarby" ar 2:4 piekāpās "Huddinge". Tikmēr "Arboga" ar uzbrucēju Romanu Semjonovu ierindā ar 2:5 zaudēja "Vasterviks". Latvijas hokejistam divas soda minūtes.

"Kallinge/Ronneby" pagarinājumā ar 5:4 uzvarēja "Nybro Vikings", un savu roku pie uzvaras pielika arī aizsargs Ņikita Kolesņikovs un uzbrucējs Edgars Kļaviņš. Kolesņikovam piespēle uzvaras vārtos, pozitīvs koeficients (+1) un divi metieni pa vārtiem, bet Kļaviņam trīs metieni pa vārtiem, divi punkti (1+1) un pozitīvs koeficients (+1). Uzbrucējam Artūram Logunova negatīvs koeficients (-1), bet viņa pārstāvētais klubs "Olofstroms" ar 2:3 pagarinājumā zaudēja "Helsingborgs".

Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā uzbrucējs Gatis Gricinskis nopelnīja divas soda minūtes, bet "Nes" ar 3:2 pēcspēles metienos uzvarēja "Comet Halden". Citā mačā Ēriks Ozollapa guva divus vārtus un atdeva divas piespēles, palīdzot "Tonsberg Elite" ar 9:6 uzvarēt "Il Krakene". Latviešu uzbrucēja kontā arī astoņas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
Шайба.KZ - хоккей в Казахстане: все новости...
Svenska Ishockeyförbundet
Norges Ishockeyforbund