Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Pečuram 1+1

Pečuram 1+1
Sergejs Pečura (Nr. 27) uzklausa trenera norādījumus
Foto: xk-kc.ru

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) regulārās sezonas kārtējā spēlē ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējies Latvijas uzbrucējs Sergejs Pečura, palīdzot "Krylia Sovetov" izbraukumā ar 7:2 sagraut "Kristal".

Sergejs ar rezultatīvu metienu atzīmējās 12. minūtē, realizējot izgājienu viens pret vienu. Pečura trāpījis vārtu augšējā stūrī, bet rezultatīvu piespēli nopelnījis savas vienības piekto vārtu guvumā. Mača izskaņā Latvijas uzbrucējam divas soda minūtes par klupināšanu.

Pečuram piecās spēlēs izdevies savākt trīs rezultativitātes punktus (2+1). "Krylia Sovetov" ar piecās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem Rietumu konferencē ieņem 4. vietu. Līdere ar 13 punktiem tikpat mačos ir "Neftianik".

Jāpiebilst, ka šodien graujošu uzvaru ar 7:0 svinēja Aleksandra Beļavska trenētie Permas "Molot Prikame" hokejisti, kuri sagrāva "Yuzhniy Ural" komandu. Beļavska komanda ar astoņiem punktiem četros mačos austrumos ieņem 4. vietu. Līdere ar deviņiem punktiem ir "Rubin".

Izmantotie resursi:
Высшая Хоккейная Лига


, 2010-09-24 21:07, pirms 14 gadiem
Malacis!!!
, 2010-09-24 22:04, pirms 14 gadiem
Tā turpināt. Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-24 22:27, pirms 14 gadiem
A kāpēc tikai Pečura tiek pieminēts???

Jekimovs šovakar arī rezultatīvs: Tulospalvelu

Savukārt, Saulietis jau 9. minūtē dabūja 5+20 minūtes...: Raportti - Hämeenlinnan Pallokerho .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-24 22:39, pirms 14 gadiem
My name Is Hilton rakstīja: un jaunais perspektīvais Aleksandrs Kuzmins vispār ir gnorēt no sportacentra puses !!

Bet šodien guvis 3 vārtus Iptameni Athens HC pret PAOK Grieķijas hokeja līgā, kas ļoti strauji attīstas un ir perspektīva ar eksluzīvām iespējām pēc spēlēm iet peldēties jūrā.
pašam jau Tev laikam liekas, ka Tu esi asprātīgs....
Kristiāns Rubīns. Foto: IIHF
8

Arī bronzas vārtu autors Rubīns pārceļas uz Čehijas augstāko līgu

26 gadus vecais latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas Ekstralīgas klubu Plzeņas ''Škoda'', šodien pavēstījusi vienība.
Roberts Mamčics. Foto: Stefan Macsadi
2

Mamčics atgriežas Čehijas Ekstralīgā un apvienos spēkus ar Jaku

Latvijas hokeja izlases aizsargs Roberts Mamčics nākamajā sezonā atgriezīsies Čehijas augstākajā līgā, pievienojoties Karlovi Varu ''Energie'' komandai, kuras rindas iepriekš papildināja arī Jānis Jaks.
Rodrigo Ābols. Foto: IIHF
69

NHL klubs Filadelfijas "Flyers" noslēdzis līgumu ar Rodrigo Ābolu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Filadelfijas "Flyers" paziņojis par divvirzienu līguma noslēgšanu ar Latvijas izlases centra uzbrucēju Rodrigo Ābolu. Vienošanās panākta uz vienu sezonu.