Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņa komanda Čehijas "Generali" kausa "play-off" sāk ar 7:1, Balinskim neizšķirts

Agris Suveizda

Galviņa komanda Čehijas "Generali" kausa "play-off" sāk ar 7:1, Balinskim neizšķirts
Gunta Galviņa komandas biedrs Martins Rūžička. Foto: hcocelari.cz

Pēc dažu dienu pauzes atsākusies Čehijas "Generali" kausa izcīņa, kurā aizvadītas pirmās spēles ceturtdaļfinālā. Pusfinālistes tiks noskaidrotas divu maču summā.

Graujošāko uzvaru svinēja Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelari", kas izbraukumā ar 7:1 sagrāva Hradeckrāloves "Mountfield". Pa diviem punktiem nopelnīja Filips Zadina (2+0), Martins Rūžička, Matejs Strānskis, Adams Raška (visiem 1+1) un Radeks Veselijs (0+2), bet Galviņš statistikā neatzīmējās.

Citā spēlē divu vārtu pārsvaru nenosargāja Litvīnovas "Verva", kas viesos cīnījās neizšķirti 2:2 pret Plzeņas "Škoda". Uvis Balinskis izcēlās ar četrām soda minūtēm. Atbildes spēles abu latviešu klubi aizvadīs jau parīt. Arī pusfinālā (1. un 8. septembrī) un finālā (15. un 22.septembrī) uzvarētāji tiks noskaidroti divās spēlēs.

Atgādinām, ka Čehijas klubus turpina pārstāvēt arī Ralfs Freibergs un Māris Bičevskis, taču viņu vienības Brno "Kometa" un "Mlada Boleslav" savās apakšgrupās palika pēdējā vietā un ceturtdaļfinālam nekvalificējās. Turnīru uzsāka 16 komandas.

Čehijas "Generali" kauss, 1/4 fināli

Pāris1. spēle2. spēle
Skoda Plzen – Verva Litvinov2:2
Berani Zlin – Dynamo Pardubice4:2
Bili Tygri Liberec – Sparta Praha4:2
Mountfield – Ocelari Trinec1:7

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/zapas/2889035