Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnam vārtu guvums, "Saryarqa" soli no Kazahstānas zelta, Ozolam vārti Lielbritānijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksnam vārtu guvums, "Saryarqa" soli no Kazahstānas zelta, Ozolam vārti Lielbritānijā
Edgars Siksna. Foto: IIHF

Kazahstānas meistarsacīkšu finālsērijas piektajā spēlē dramatisku uzvaru izcīnīja Pētera Skudras trenētā Karagandi "Saryaqa", kas pagarinājumā ar rezultātu 2:1 pieveica Kokšetavas "Arlan", sērijā izvirzoties priekšgalā ar 3-2.

• "Saryarqa" vienīgos vārtus pamatlaikā iemeta vienības kapteinis Edgars Siksna, kuram šis bija 12. precīzais metiens un 60. rezultativitātes punkts šosezon. 29 gadus vecais Kazahstānas čempiones aizsargs arī izpelnījās divas soda minūtes.

• Vienu noraidījumu saņēma arī "Saryarqa" uzbrucējs Deniss Fjodorovs. Cits uzbrucējs Daņila Larionovs šodien tika atstāts ārpus Karagandi kluba pieteikuma.

Lielbritānijas Elites līgas pusfinālā negaidīti iekļuvusi Skotijas komanda Dandī "Stars", kas šovakar savā laukumā likvidēja trīs vārtu deficītu, ar 4:3 pārspējot Šefīldas "Steelers". Ceturtdaļfinālā divu spēļu summā "Stars" bija pārāka ar rezultātu 5:3. "Stars" aizsargs Kalvis Ozols (šosezon 23 cīņās sakrājis deviņus (5+4) punktus) guva "Stars" pirmos vārtus, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -2.

Slovākijas Ekstralīgā arī nākamsezon spēlēs aizsarga Artūra Salijas (trīsreiz meta pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1) pārstāvētā "Liptovský Mikuláš", kas viesos ar 4:0 sagrāva cita latviešu aizsarga Eduarda Hugo Jansona (trīs metieni pa vārtiem un lietderība -2) vienību Žilinas "Vlci", play-out kārtas sērijā triumfējot ar 4-1.

Izmantotie resursi:
https://pro.ligasy.kz/kz/game/1188-...
https://www.eliteleague.co.uk/game/...
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...

  +2 [+] [-]

, 2022-04-24 20:44, pirms 2 gadiem
Siksnu diez izlases nometnē gaida?

  -1 [+] [-]

, 2022-04-24 21:46, pirms 2 gadiem
Uz izlasi. 60 punkti aizsargam sezonā. Kaut vai tā ir kazahu līga..

  -1 [+] [-]

, 2022-04-24 22:24, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Uz izlasi. 60 punkti aizsargam sezonā. Kaut vai tā ir kazahu līga..
Šajā izlases modelī Siksna (sevišķi kā labrocis!) varētu būt noderīgs. Bet nu 60 punkti aizsargam Kazahstānā kā fakts nebūs tas arguments, lai uzreiz ņemtu (Latvijas) izlasē.

     [+] [-]

, 2022-04-24 22:50, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: Šajā izlases modelī Siksna (sevišķi kā labrocis!) varētu būt noderīgs. Bet nu 60 punkti aizsargam Kazahstānā kā fakts nebūs tas arguments, lai uzreiz ņemtu (Latvijas) izlasē.
Nu nu. Šaubos vai kāds no izlase šī brīža kandidātiem (aizsargiem) savāktu tādus status Kazahstānā

     [+] [-]

, 2022-04-24 23:29, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Nu nu. Šaubos vai kāds no izlase šī brīža kandidātiem (aizsargiem) savāktu tādus status Kazahstānā
kāda starpība, ko varētu vai nevarētu Kazahstānā - PČ būs jāspēlē nevis pret kazahu klubiem, bet gan pret Somiju, Zviedriju, Čehiju, ASV, u.t.t Starpība ir ļoti ievērojama.

     [+] [-]

, 2022-04-25 10:30, pirms 2 gadiem
Diezgan bezjēdzīgi tā prātot varbūtībās, ko kurš varētu vai nevarētu.

Ir konkrēts aizsargs, kurš savā līgā rāda labu sniegumu. Pie tam, pieredzējis un labrocis. Vajadzētu viņu redzēt izlases treniņos un pārbaudes spēlēs, tad arī būs skaidrs - der vai neder.