Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis atvaira 20 metienus zaudējumā Zviedrijā pret Mamčiča komandu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gudļevskis atvaira 20 metienus zaudējumā Zviedrijā pret Mamčiča komandu
Kristers Gudļevskis. Foto: Brynäs IF

Šodien Zviedrijā spēles aizvadīja Jāņa Kalniņa, Rodrigo Ābola, Kristapa Zīles, Kristera Gudļevska, Oskara Cibuļska un Roberta Mamčiča pārstāvētās komandas. Tikai Kalniņš laukumā nedevās, kamēr pārējie hokejisti bija aktīvi savu komandu rindās.

Jānis Kalniņš neatradās Vekšes ‘’Lakers’’ pieteikumā, bet viņa pāŗstāvētā vienība ar 3:2 Zviedrijas čempionātā apspēlēja ‘’Oskarshamn’’. Ar 69 punktiem ‘’Lakers’’ ieņem piekto vietu čempionātā.

Rodrigo Ābola un Kristapa Zīles ‘’Orebro’’ tikmēr piedzīvoja zaudējumu, ar 3:5 piekāpjoties ‘’Lulea’’. Ābols 17:55 minūtes, kurās četras reizes meta uz vārtiem, nopelnīja pozitīvu lietderību (+1) un uzvarēja 53.33 % iemetienos. Zīle 13:43 minūtēs divas reizes meta uz vārtiem un noslēdza maču ar neitrālu lietderību ‘’Orebro’’ ar 64 punktiem atrodas sestajā vietā.

Kristera Gudļevska un Oskara Cibuļska ‘’Brynas’’ ar 0:2 piekāpās Roberta Mamčiča ‘’Linkopings’’. Gudļevskis atvairīja 20 no pretinieku izdarītā 21 metiena, kamēr Cibuļskis 13:19 minūtēs divas reizes meta uz vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderību. Uzvarētājiem Mamčičs 21:15 minūtē vienu reizi meta uz vārtiem. ‘’Brynas’’ ar 53 punktiem ir desmitā, bet ‘’Linkopings’’ ar tikpat punktiem 11. vietā.

• Tikmēr Polijā ceturtdaļfināla sērijā vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētā GKS papildlaikā ar 1:2 piekāpās ‘’Torun’’. Vienīgos GKS vārtus guva Frenks Razgals pēc Vitālija Pavlova un Artūra Ševčenko piespēlēm. Sērijā rezultāts tagad 1-1.

Izmantotie resursi:
SHL