Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers piespēlē, "Barracuda" zaudē papildlaikā

Balcers piespēlē, "Barracuda" zaudē papildlaikā
Rūdolfs Balcers
Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā “Barracuda” piedzīvoja zaudējumu papildlaikā pret “Stars” ar 2:3 Amerikas hokeja līgas (AHL) mača. Pašam Balceram šajā mačā viena piespēle un +1 lietderība.

Mača laikā uzbrucējs trīs reizes meta pa vārtiem, taču pārspēt pretinieku vārtsargu tā arī neizdevās – pēdējo reizi Balcers guvis vārtus 12. janvārī. Gandrīz visu trešo trešdaļu “Barracuda” bija vadībā ar 2:1, taču 1:16 minūti pirms pamatlaika beigām Braiens Flins realizēja Balcera noraidījumu un panāca 2:2, bet papildlaikā tieši viņš atnesa savai komandai uzvaru – 2:3. Ar 26 (8+18) punktiem Balcers joprojām ir rezultatīvākais “Barracuda” spēlētājs. Savukārt vārtsargs Matīss Kivlenieks palika rezervē, bet “Monsters” ar 5:0 sagrāva “Admirals”.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kristiāna Rubīna “Tigers” ar 1:4 zaudēja “Rebels”. Latviešu aizsargs vienu reizi meta pa vārtiem un maču noslēdza ar -1. Sezonas 44 mačos Rubīns guvis četrus vārtus un atdevis 18 piespēles.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
WHL Network

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 09:12, pirms 7 gadiem
njā, Kivlenieka jaunais sāncensis debitē ar sauso maču, šo būs grūtāk izkonkurēt...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 11:38, pirms 7 gadiem
l_b_c rakstīja: njā, Kivlenieka jaunais sāncensis debitē ar sauso maču, šo būs grūtāk izkonkurēt...
Nu ko darīt, toties jaunajam sāncensim jau tricārs, vismaz te Kivleniekam milzu pluss