Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam un Siksnam pa piespēlei, komandām uzvaras ar 2:1

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābolam un Siksnam pa piespēlei, komandām uzvaras ar 2:1
Uzvaras vārtu autors Rodrigo Ābols
Foto: hockeyallsvenska.se

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs guva Rodrigo Ābola pārstāvētā turnīra pastarīte "Karlskoga", kas mājās ar rezultātu 2:1 uzvarēja priekšpēdējā vietā esošo "Västerviks"

Visi trīs vārti šajā spēlē tika gūti otrās trešdaļas laikā, pirmajā precīzajā "Karlskoga" raidījumā rezultatīvu piespēli nopelnot Rodrigo Ābolam. Latvietim šovakar arī uzvarēti deviņi no 15 iemetieniem, lietderības koeficients -1 (jo bija laukumā, kad "Karlskoga" guva vārtus vairākumā), kā arī divi metieni pa pretinieku vārtiem.

Ābols kopš pievienošanās "Karlskoga" vienībai ir aizvadījis septiņas spēles, atzīmējoties ar trīs vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. "Karlskoga" ar 43 punktiem 38 spēlēs Zviedrijas "Allsvenskan" turnīrā joprojām ieņem pēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Citās līgās

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kirila Tambijeva un Edgara Siksnas Karagandas "Sariyarka", kas ar 2:1 uzveica Ķīnas komandu "Heilongjiang", kam savukārt šī bija jau septītā neveiksme pēc kārtas.

Siksna atdeva rezultatīvu piespēli "Sariyarka" uzvaras vārtu guvumā spēles 54. minūtē. Aizsargam šis bija 16. punkts (2+14) aizvadītajās 35 spēlēs.

Citā Kazahstānas pilsētā Ustjkamenogorskā vietējā "Kazzinc-Torpedo" ar 6:1 sagrāva Ērika Ševčenko, Nikolaja Jeļisejeva un Krista Apsīša (palika ārpus pieteikuma) Ciliņas "Tseng Tou". Latvijas hokejisti ar rezultativitāti vai noraidījumiem neizcēlās.

Karagandas "Sariyarka" ar 88 punktiem VHL turnīra tabulā ir ceturtajā vietā, sešas spēles līdz regulārās sezonas noslēgumam esot nodrošinājušai vietu play-off. "Tseng Tou" ar 65 punktiem ir 14, vietā, tomēr Ķīnas komandas rīcībā vēl ir astoņi mači, lai censtos nosargāt vietu izslēgšanas turnīrā.

Šveices B līgā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlies Rihards Puide, kura pārstāvētā Cīrihes "GCK Lions" ar hokejam neraksturīgu rezultātu 5:12 kapitulēja "La Chaux-de-Fonds" komandai.

Visbeidzot Francijas "Magnus" līgā vārtsargs Māris Jučers atvairīja 31 no 36 sāncenšu metieniem, tomēr viņa, kā arī Renāra Demitera un Artūra Mickeviča Lionas "Lions" ar 0:5 bezcerīgi piekāpās Epinālas "Gamyo". Demiteram šajā mačā divu minūšu noraidījums.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-24 23:55, pirms 7 gadiem
Rihardam Puidem 2+0 NLB!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 08:03, pirms 7 gadiem
eh, SC.com tā saukto autoru darbs jo dienas kļūst diletantiskāks....

.. Kazzinc-Torpedo" ar 6:1 sagrāva Ērika Ševčenko, Nikolaja Jeļisejeva un Krista Apsīša (palika ārpus pieteikuma) Ciliņas "Tseng Tou". ...
Tiešām? Un kas ir tas Krists Apsītis, kurš spēlē Mogo sastāvā? skat.
https://lhf.lv/lv/match/8371 .

...Visbeidzot Francijas "Magnus" līgā vārtsargs Māris Jučers atvairīja 31 no 36 sāncenšu metieniem , tomēr viņa, kā arī Renāra Demitera un Artūra Mickeviča Lionas "Lions" ar 0:5 bezcerīgi piekāpās Epinālas "Gamyo". Demiteram šajā mačā divu minūšu noraidījums. ...
atkal nepatiesība - vakar tika nospēlēti tikai šīs spēles 2. un 3. periodi. Vakar tika pabeigta 29. septembrī tehnisko problēmu dēļ 2. perioda sākumā pie 3:0 pārtrauktā spēle. skat. SLM - Report. Épinal renoue avec le succès
Saxoprint Ligue Magnus .
Tādējādi Jučers vakar ielaida tikai 2 golus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja